- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KONZOL beárazás
Kérdés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék beárazást kérni, a nemrégiben is megérdeklődött Xbox 360-ra, viszont , most OEMként (szereztem egy Jaspert és kell hozzá a táp).
1,Szóval egy 1st Gen xbox 360-ról lenne szó, tökéletesen működik, külseje esztétikai hibás, de hibátlanul működik, leszámítva, hogy meg kell érinteni egy kicsit a lejátszót, hogy kiadja. Xenon alaplapos. 2005 Decemberi kiadású. Nem flashelt, eredeti állapotában, megbontva sem volt a doboza soha.
2, Egy eredeti Sony PS2 Dualshock Kar+8Mb-os memkártya csomag. Teljesen új, bontatlan csomagolásban.
[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
-
Djsaba
senior tag
válasz energy4ever #1902 üzenetére
Köszi szépen a jó híreket.
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Használt Fallout 4 (PS4) mennyit érhet? A lemez karcmentes, a tokon sajnos van egy pici sérülés.
-
Djsaba
senior tag
válasz Gebriel #1906 üzenetére
OEMként szeretném eladni, és a műanyag borítást is kicseréltem rajta, mert sajnos a Jasperes gépen( amit megtartok, azon lévő eléggé karcos volt, mindkét oldalán). Szóval ehhez nem tudok adni Tápkábelt, sem display kábelt.
Ezek miatt kérdeztem meg újra, mert gondolom így OEM-ként, és rossz külsővel veszít értékéből. Bocsi, hogy nem válaszoltam előbb, de valamiért ennek a topicnak nem jelzi az új hozzászólásait.
Tudnál segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
Kicsit elhamarkodottan, és időben előrenyúlva mondtam csak azt, hogy kicseréltem rajta a műanyag borítást ( csak szerettem volna) de most közelebbről megnézve a dolgot, ez sajnos nem is fog összejönni, mert nincs rajta HDMI vágat, azon a régin Szóval
Marad tényleg, jó állapotban, az eladásra szánt első genes xenonos xbox, csak a lemez kiadó elejét kell megérinteni, hogy kiadja. Viszont táp és videó kábel nélkül. Egy 10-es érte korrekt árnak hangzik?
-
konikan
aktív tag
Üdv!
Beárazást szeretnék a következőkre:
- Call of Duty: Black Ops 3 (Ps4) normál kiadás
Illetve egy revíziót, egy régebben beárazottra:
- Call of Duty: Advanced Warfare Atlas Pro Edition (Ps4) DLC-k nélkül, csak a fémtok és artbook.
Köszönöm szépen.
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy PS4 masinát 3db játékkal. A 3db játékot szeretném eladni. Mivel nem nagyon mozgok a konzol világban (mondhani ez teljesen új nekem a dolog), így szeretnék árat kérni az alábbi játékokra:
Minecraft Playstation 4 Edition
DriveClub
KnackHa kérhetem, olyan árakat kérek amiért tuti elmenne, de azért ne 500Ft legyen darabja. A lemezek egyébként teljesen jó állapotban vannak a dobozával együtt.
Előre is köszönöm szépen!
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
Djsaba
senior tag
Közben PS2 tulaj is lettem.. szerencsémre(szerencsétlenségemre inkább )
Szeretném kérdezni, hogy mennyit ér egy gép, hibátlan külsővel, a gép is rendesen működik. Nem slim kiadás, Sony SCPH-50004 névre hallgat. Egyenlőre Joy és memkártya nélkül (van mindkettő hozzá, csak dobozos kiadásba)
Lenne mellette három játék is, a lemezek kicsit karcosak, eredeti tokban vannak, vonóval, néhol térképpel is, de rendesen működnek.
The lord of the rings the two towers
Lara Croft tomb raider the angel of darkness
Harry Potter és a tűz serlegeTáp és Av kábel van hozzá, Scart átalakító nincs.
-
Djsaba
senior tag
válasz energy4ever #1918 üzenetére
Köszi, nem túl jó híreket hoztál.
Azt gondoltam valamivel többet ér a gépezet.
Volt hozzá 2 kar is, az egyik dualshock 2, mint amilyenem van bontatlan, csak 3 gomb hibás rajta, javítás alatt lesz. Meg egy sima fehér másik +2-3 játék amit odaadtam haveréknak, de akkor lehet vissza kell kérjem őket, vagy csőd lesz
-
Djsaba
senior tag
Xboxomhoz, most vettem észre, hogy valami Razer kontrollerem van.
Razer Onza Tournament Edition Xbox 360 Kontroller-névre hallgat, szerintetek ezért mit lehetne kapni? Mert ha valami fincsit, akkor leváltanám vezeték nélkülire Ph-ról.
Elég jó állapotban van, még valami h*lygyerek rá is ragasztott egy razeres matricát, nem túl szépen, de hát ezt kell szeretni
[ Szerkesztve ]
-
Djsaba
senior tag
válasz energy4ever #1921 üzenetére
Köszi. Napokban lesz egy Gta 5-öm, és akkor letesztelem rendesen. Végre..
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Árazást kérnék a következő xbox one játékra.
Bontott. Keveset használt. Promo copy
Assassin's Creed IV Black Flag.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
devil-k
nagyúr
Érdeklődnék, hogy mennyiért lehetne egy PS4-es gépet eladni kb. 5-6 játékkal? Mi a reális ára? 2014 augusztusában vettem újonnan, számlával... stb.
- mozi bolondéria -
-
törölt tag
2018.02.02-ig érvényes garis Xbox 360 4GB E mennyit érhet két irányítóval?
[ Módosította: Gebriel ]
-
Gebriel
veterán
válasz zsolti72837 #1923 üzenetére
Szia,
Assassin's Creed IV Black Flag promos
3000.-ft -
Gebriel
veterán
válasz energy4ever #1931 üzenetére
Jogos
-
devil-k
nagyúr
válasz Gebriel #1927 üzenetére
Minden doboza, papírja megvan, 500 GB HDD, kitűnő állapot, 1 kar, nincs lekopva, nem karcos, nem retkes egyik sem.
a játékok:
GTA 5
Watch Dogs
Killzone Shadow Fall
Call of Duty Ghosts
Tom Raider- Definitive Edition
Until Dawn
The Last of Us- remastered[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz energy4ever #1934 üzenetére
Mindegyik lemezes, az Until Dawn még bontatlan.
- mozi bolondéria -
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok! Ahogy látom újra megnyílt a topic.
Akkor nyakatokba is zúdítanék pár beárazást, jófejségből
Xbox 360hoz tartozó cuccok:
Guitar Hero GitárSzép állapot, OEM, működik, kapcsolódik az xboxhoz is, kipróbálni nem tudtam, nincs meg a játék
Játékok:
Sima xbox:
Indiana Jones und die legende der kaisergruft (biztos van benne angol nyelv is, de a borító német)360:
-Dead Island game of the year edition
-Asuras wrath
-nhl 12
-nhl 2k6
dobozosak, mind német nyelvű borítóval.Jasperes FAT gépek, táppal AV kábellal, 20gb-os HDD-vel, 2 db.
Xenonos FAT gép, táppal AV kábellal. HDD nélkül.Mind a három kiválóan működik.
vannak 3 ledes xboxok is, FAT-ok, mennyit érnek? Küldjem el javítani őket? Megéri-e? Xenonosak, majdnemhogy ingyen jutottam hozzájuk.
PS2:
Két darab Dualshock kontroller
Az egyik hibátlan
A másiknál a jobb analóg vezérlő nem működik (cserélem majd).[ Szerkesztve ]
-
energy4ever
addikt
A gitart jo lenne tudni, hogy milyen szinten uzemkepes.
Xbox classic indiana jones 1.000Ft
360-as jatekok 1.000-1.500Ft/db
A fat gepeket amik javitasra varnak, nem erdemes javitani. Alkatresznek talan elmegy 3-4ezer ft/db aron.
A mukodo gepek 8.000-9.000Ft korul mehetnek, kontrollerrel, gyari tartozekokkal esetleg 15.000Ft koruli aron. Aki nem eet hozza, az csak azt nezi, hogy 360 legyen, az kiad erte 30-35ezret is, ha komplet. Igy erdemes facebook oldalakra is felrakni.
Ps2 ds controller
Hibas: 500Ft, mukodokepes allapot fuggoen 1.500-2.500Ft.
-
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Két pakkra kérnék beárazást.
1. Xbox 360 E 500GB, 2015 áprilisában vásárolt, papírokkal, dobozzal, 2 kontrollerrel + FIFA 15, GTA 5.2. XBOX ONE 500GB, 2015 novemberében vásárolt, papírokkal, doboz nélkül, 2 kontrollerrel (1 hagyományos,1 terepmintás), kinect szenzor + FIFA 15.
Előre is köszönöm!
"A marketing az az eszköz, amelyhez akkor nyúlunk, ha rossz a termékünk."
-
AxelHUN
csendes tag
Hali! Ezekre a pakkokra kernek arakat:
Lenne meg par kerdesem is:
Ezeket meg veszi valaki manapsag? [WII]
Mennyiert szamoljam be? [WII]
Mennyit er igazabol? [ALL]
Elore is koszi!WII Pakk tartalma:
Black Limited Mario Kart Edition
Osszes sport kiegeszitoPlayStation 3 Pakk tartalma:
Doboz, papirok, kabelek.
SuperSlim 500GB
Nagyon ritka (es draga) feher valtozat
2 feher kontrollerel [takaritva]
Hibatlanok!Jatekok:
COD Mw 1,2,3
COD BO 1,2
COD WaW
Bf3
Assasins creed 3 [tok bal felso tokja torott, kiskonyvet mintha egy kutya megragta volna ]
Ninja Gaiden 3 [Tok nelkul]
Gep, kontroller hibatlan.
Jatekok szep allapotukak van amin meg karc sincsne!PlayStation 1 Pakk tartalma:
Doboz, kabelek, eredeto tartozekok! Eredeto csomagolo papir! Eredeti hingaarocel! Minden ami alapbol a dobozban volt!!!
2 Kontroller! egyik torott Dpaddal.
Jatekok:
Command & Conquer 2 lemezes.
Firestorm - Thunderhawk 2
Command & Conquer Red Alert
Championship manager Quiz [torott tok]
Super Slammin Dodgeball
Anna Kournikova`s Smash Court Tennis
Fade to Black
Martin Gothic
Men in Black: The Series - CrashdownNincs memoria kartya DE a doboza es a leirasa megvan!!!
A doboz viseltes de szep!
A lemezek karcosak de mukodnek!!!Elore is koszi!!!
#TeamApple
-
Bazsi1987
őstag
Szerintetek menyiért tegyem fel 2015 januári ps4-et karc mentes hibátlan gow3 guitar hero meg witcher3-mal azért kérdezem mert nem akarok hülye árat megadni☺ köszönöm előre is ☺
-
Djsaba
senior tag
válasz energy4ever #1939 üzenetére
Köszi!
Valamennyit sikerült megbütykölni és működésre bírni a 3 ledesek közül.
Nem tudod, vannak-e felvásárlók, akik esetleg ilyet vesznek? Vagy csak csináljak egy hirdetést, és külön minden részét próbáljam meg eladni?
A gépeket csak 8-9re tennéd? Én 15-re gondoltam inkább, táppal és AV kábellal, vagy az túlzás kicsit?
A flashelt versenyzot kiszedtem. A forum egesz teruleten tilos a warez tartalom! (rendben, ismerem a szabályokat, viszont azt nem gondoltam, hogy csak a megemlítése is "törvénybe" ütköző. )
mod: kösziköszi.
[ Szerkesztve ]
-
petertoth10
tag
Tökéletesen működő, kicsit esztétikai hibás Xbox 360 2db karral, 20gb hdd. Meg ér 20.000Ft-ot? Új játékok is mennek rajta? Annyira nem értek hozzá.
-
korcsillio
addikt
Sziasztok!
Xbox 360 Fat(Jasper alaplapos),320gb vinyó(35 játékkal),egy vezeték nélküli joy,Kinect(dobozos,karcmentes) Torolve.
Milyen áron tudom eladni?Felhivom kedves figyelmedet, hogy a szabalyzat alapjan a forum egesz teruleten tilos a warez!
[ Módosította: energy4ever ]
-
customer114
őstag
Sziasztok,
Egy barátom kért meg, hogy adjam el itt h.apron a ps3-ját. Nem értek a konzolokhoz, de szeretnék egy igényes hirdetést feladni. Ennyi infot kaptam tőle a konzolról:
ps3 fat rendszer 1 kontrollerrel 3db játékkal: ninja gaiden sigma, bioshock:infinite, dark souls 2
Ez elég egy hirdetéshez, beárazáshoz?
Köszönöm,
Szép napot. -
energy4ever
addikt
válasz petertoth10 #1947 üzenetére
Igen, tobbet is. Bar allapot fuggo. Ha nagyon csunya, akkor 20.000, ha nem veszes 25.000Ft.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KONZOL beárazás
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív. A Hardveraprós árakat is figyelembe vesszük.
• Játékárazásnál pontos és teljes név szükséges, kérjük egymás alá felsorolni!
• Képről nem árazunk, mindenkit megkérünk, hogy egymás alá vezesse fel az eladni kívánt termékeket!
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• Offot nem kérünk!
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Külpolitika
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
- Nintendo Switch Oled / Farming Simulator Játékkal / Dokkolókkal / 12 hónap jótálással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs