Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz dzz #31866 üzenetére

    Nem kell mellédumálni.
    Az első kérdésedre az első válaszban már megkaptad a választ: nincs ilyen plugin.
    Viszont te említettél magyar hangsávot, erre kaptál megoldást, hogy ezt hogyan, honnan lehet beszerezni, és a már nálad meglévő -ami valszeg szinte biztosan egy francia nyelvű filmverzió lehet- filmanyagba betenni.
    Na, ez nem tetszett neked, jöttél a kifogásokkal, hogy így a torrent, meg büntetik, de közben elköpted, hogy van ám neked is ncore accountod, de te soha nem töltesz le, se onnan, sem a netről. Nyavajogtál, hogy nem mennek a 720-as Netflix anyagok, szaggatnak, de azt csak az utolsó válaszodban árultad el, hogy egy gyenge boxod van, meg még egyéb probléma is van vele, holott másnál simán megy a 720-s netflix stream.
    Na, erre reagálva írtam vissza, hogy furcsán állsz hozzá.....
    Tudod, ha eleve kérdezek valahol, akkor minimum annyit illene megadni, hogy milyen filmhez kell a magyar hangsáv, továbbá milyen boxod van, amin nem megy a 720-s stream, csak akadozva, stb. És ne a segítőknek kelljen ezt kitalálni, hogy te mire gondolsz, vagy mivel rendelkezel. (vagy kellhet e esetleg magyar felirat a már neked meglévő, és valahonnan letöltött filmedhez! - mert ugye te nem töltesz le, na persze.....)
    Mivel így álltál hozzá, most már juszt sem kapod meg tőlem a film SD méretű verzióját, ami amúgy 940MB méretű, és angol nyelvű, hiszen a válaszodban írtad, hogy neked megy az angol, meg a német nyelv, ezért is kerestem rá erre segítésképp a neten, és ha én megtaláltam, te is meg fogod találni, ha igazán érdekel, csak jól kell majd hozzáfogni. Ehhez amúgy passzol a már megkapott magyar feliratfájl, ezt nem véletlenül linkeltem be.
    Szóval hajrá, neki lehet állni -magad uram- keresni, így jártál, ezt magadnak köszönheted.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák