Hirdetés
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Blaise #12085 üzenetére
Az általam olvasott könyvek közül a múltkor kapott linken találtam 20-30! db könyvet, ami érdekel. Ennyi. Nem kéne még sok, kb. ennek a tízszerese. Ezt a 20-30 db-ot meg is fogom venni, a többire meg marad a "trükkös változat". Ennyi. Ha nem kell nekik a pénzem, akkor nem.
Hozzáteszem, vettem a fáradságot, és írtam a kiadónak, hogy mik a jövő beli terveik ezekkel kapcsolatban, mert, ha előbb utóbb lesznek, akkor várok. Onnantól már csak idő kérdése.
Libretom:
Az igazi az volna, ha minden papír alapú könyvvel egyidőben megjelenne az ebook változat is, mondjuk 40 %-kal olcsóbban.
Eddig ezért halogattam a reader vásárlást. Most találtam végre fekete és fehér forrásból is könyveket magamnak, most jött el az ideje, hogy megvegyem. De amit írsz, az lenne az alap. Lehet így vagánykodni vele, de még azt se tudom mondani a szüleimnek, hogy vegyenek, mert utána meg az összes varezoldalról szedhetem össze a meg nem vásárolható könyveket, ha egyáltalán ott megtalálom. Ez egyelőre eléggé "uri huncutság" magyar nyelven, ha valami konkrét könyvet keresel, legyen új, vagy régi, ha nincs szerencséd, beszívtad. És az olvasó mellett veheted tovább a papír alapú könyveket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple iPad Pro 12,9 hüvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB-os, Space Gray
- Kindle Paperwhite 5
- Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest