- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen házat vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen NETbookot vegyek?
Aktív témák
-
fromdtod
csendes tag
Na most nem volt időm annyit videozgatni, így aztán most nem igen tudok aktuális dolgokról beszámolni. De azért egy két dolog történt. Vettem PCI-os raid kártyát, amire fel tudok dugni még két vinyot. Ez egyelőre átmeneti megoldás, mert a terveim szerint veszek egy eccerű gépet. Amit tele teszek vinyoval, és az egy olyan file szerverként fog működni a hálózatomon. Ennek első lépése volt ez a raid kártya két ata slottal. Na most rájöttem, hogy a nagygépem, az kicsi. Nem teljesítményben, hanem fizikailag. Egyrészt három vinyo fér max bele. Ez már benne van. A negyediket már csak úgy valahova a gép aljába tehetném ,ami azért nem a legelegánsabb megoldás. Ugyi. Nem is tettem bele. MEg félek a felmelegedéstől is. Ott lógnak egymás nyakán a vinyók. Letöltöttem a hdd thermometer nevű ingyenes kis szotvert, ami méri nekem a hőmérsékletet. Jelen pillanatban 37, 40 és 35 fokosak a vinyóim. Bár olvastam, hogy ez nem igazán jelent semmit. Merthogy valaki megmérte és teljesen más értékeket mutatott a hőmérő. Na most arra gondolok, hogy hol mérte meg? Kívül? Az meg miért utalna a belső hőmérsékletre??? Na mindegy. Most mérem, és várom hogy valami történjen.
Aztán azért is kicsi a gépem, mert csak három pci slot van benne. Na most mit kezdjek ezzel. Vagyis egy pcie slot, amiben van a videokártyám. Egy pci, amiben van a tv kártyam. ÉS a maradék egybe, ami pár milire van a videokártya hűtőbordáitól beledugtam a raid kártyát. Na most ott sem lehet hideg. DE összeraktam és minden flottul működik...
Van tárhelyem is már. Egész addig kell csak a dolog, amig ki nem írom a dolgaimat dvd-re.
Na most dvd író, A gépház a legjobb bolt. Egy szóra kicserélte nekem egy kedves Éva nevű hölgy a labelflash írómat lightscribe-ra. Lg-re. Az is itt ketyeg a gépemben. Most nagyon okénak érzem magam. Megjött a nero bővítés is hozzá. Meg jött egy dvd editáló program ki is kellene próbálnom, hogy mit alkot itt nekem...
Aztán olyan dolgokra jöttem rá, amire eddig még nem tapasztaltam. A 4 évvel ezelőtt tescoban vett írhato sárga katicabogaras cd-m már nem működnek a legjobban. Harmadikra sikerült kiirnom egy bin fájlt hibátlanul. Az már nem a sárga katicabogaras cd-m volt, hanem egy philips.Álom teszi a férfit...
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest