- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- 8 TB-ig nyújtózkodik a SanDisk asztali SSD-je
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- UHD filmek lejátszása
- Milyen széket vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Hirdetés
-
Note-os lett a 2024-es Moto G Stylus
ma A szögletes forma, a lapos hátlap bőrszerű textúrával és az új stylus hangulatában az egykori Galaxy Note4-et idézi és képességeiben is sokat fejlődött.
-
Már nem hisz a nagy európai EV-forradalomban a Ford
it Meggondolta magát a Ford, a helyzetre való tekintettel 2030 után is kínálhat Európában hibrid és benzines autókat.
-
Free Play Days 2024 - 19. hét: Crime Boss Rockay City, From Space
gp Extraként a Cities Skylines Remastered is kipróbálható, valamint a Destiny 2 három nagyobb DLC-je is játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajafix
addikt
válasz DeFranco #205 üzenetére
Kíváncsi voltam mi a véleményed, mielőtt leírom a lassan 10 éves tapasztalatomat a Negráról. Évente 2-3x eljutunk, legutóbb 2 hete voltunk, már évek óta az óbudaiba megyünk, kevesebben vannak, jobb a közlekedés is mint a kálvin téri, aminek a M4 építés igencsak odavágott.
Amivel kitűnik a hely az az alapanyagok minősége: maflást ad a középszernek. Mikor belépsz az étterembe, akkor egy sor egész sonka mutatja, hogy nem mellébeszélnek. Egyszerű a design egyébként, sima faasztalok egyszerű faszékek.
Akinek van mersze és pénze, az rendeljen a halos részről:
a jelenlegi étlapról a vajhal rákocskákkal igazi csaj(pardon: asszony) mágnes. nem hinném hogy van olyan nő, aki ne puszilná meg utána a békát is. Én mint béka, inkább a vajhalat választanám...
Most nem volt, de a paprikába töltött csípős hal is kedvencem volt sokáig. Érdemes a baconben sült halat pezsgős mártással is megkóstolni, aki halat jól elkészítve szeretne enni. A kagylók és rákok....van jópár sonkatál az egyszerűtől a sokáig érlelt ibericoig, nagyon jó az alap is, persze az ár kifejezi az értéket(az olasz sonkákkal szemben a spanyolok jóval szárazabbak, egyik ismerősömnél ezért buktak)...
a vegyes manchego sajttál egy adag sonkával komplett vacsora(ekkor kár a pénzt halra is költeni)Az étlap elején vannak szintén príma falatok egyszerű és olcsóbb alapanyagokból, annak aki érti és szereti a nagyon egyszerű, jól elkészített ételeket: a vörösboros kolbászkák régebben a kedvenceim voltak.
Sohasem hagytuk ki salátának az ensalada mixta-t. Ennek a neve fejből is megy, nem néztem ki a többi étel pontos sp nevét.
a kiszolgálás hektikus(értsd mediterrán, de nem görög) ha rendelsz 4-5 féle tapast ne gondold hogy valami logikus fogyasztási sorrend szerint hozzák(előbb jön a kolbász, utána a hal), csak úgy, ahogy a konyha kiadaja. ez nem hiba, hanem fícsör.
A spanyol vörösborok nehezek, nekem a rozé lista első helyén szereplő válik be, elvitelre is adnak jóval kedvezőbb áron. Régen volt magyar palackos boruk is, ezeket elhagyták, belefér.
A menü végére egy száraz sherry oldja a gyomor feszültségét.
Nem sok spanyol hely volt/van Pesten, emléxem volt egy jó sp étterem a margit híd budai lábánál, de a középszintről elszálló árakkal kivégezték magukat 2004re.
Pesten volt egy magyarosch rabló, ahol 1 lityi sangria 4000 ft volt 2003ban, és az ár nem volt kiírva az étlapra. Ezek után félve próbáltuk a Negrát, felüdülés.A zene néha túl hangos, és soxor kommersz spanyol, ami azért csak másabb mint az angolszász átlag. Egyszer láttam a negrában enni egy magyar bemondóból lett konyha celebet, a nevét nem írom le, érdeme hogy Budait bevezette a magyar ker tévébe.
Életcélom hogy havonta 1x eljussak... Akkor talán desszertet is rendelek. A katalán krém kedvenc persze.
Rock'n Roll
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest