Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemusz

    addikt

    válasz ot93 #30197 üzenetére

    Szerintem i5-re lépés is érezhető lesz nálad. A 3470-3570 közti árszakadékot én is láttam, most örülök is magamnak, hogy bő két évvel ezelőtt nem hagytam membrandjvel rábeszéltetni magam a 3470-re. Emlékszem kb így érvelt: "2,5K különbség 3470 3550 között nem éri meg, ugyan akkor fog elfogyni mindkettő, inkább vedd a kissebbet". Már akkor is éreztem, hogy 3470 nagyon sokaknak lehet, így amikor kínálati oldalra kerülnek ezek a procik egyértemű lesz melyik fog jobban értéktelenedni. Ha most elakarnám adni a procit ugyan úgy vissza jönne az a 2-3 ezer Ft.

    Egyébként én is keresem az upgrade lehetőségét 3570K-ra vagy 3770-re, de eddig nem igazán voltak hirdetések Miskolc környékén, ahol szépen le lehetne rendezni egy ilyet személyesen. Talán majd később. Z77-es lapokat is nézegettem, hogy esetleg már a Non-K alá is venni egyet +400MHz-et megérne egy pár ezres, de vagy nagyon drágán adják őket vagy sokuknál van valami gond. Azt látom főleg a hang vagy a lankártya részük a hibás.... gondolom az őrült OC-k miatt, amit azokon a lapokon elkövettek. :F El is ment a kedvem hamar, mert úgy érzem ha hibátlanként is hirdetik őket esélyes hogy van valamilyen rejtett bajuk. Abban a szövegben meg nem hiszek, hogy valaki 5-6 évig hozzá sem nyúlt az OC-hez egy ilyen lappal. :D

    Teljes platformcsere szerintem még esélytelen nálam egy darabig. Úgy érzem 1-2 évig még jó lesz ez nekem erőben, feleslegesnek is érezek 100 ezret elkölteni egy proci-ram-lap trióra csak azért hogy kb 15%-kal jobb legyen a helyzet. Majd talán az intel ryzenre való válaszánál, valami 6 magos procira lesz érdemes cserélni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák