Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz 4trASS #1125 üzenetére

    #780-ban leírtam. Nem véletlenül írtam úgy, az az éppen fent levő telepített mi fit-ből szedett firmware fájlokat használja. Ez a legbiztonságosabb, mert ugyanaz a verzió mint ami ment fel az órára amikor adta a hibát. Ez a képernyő legtöbbször megjavul ha ugyanazt a verziós .res fájlt még egyszer felrakod tools-al vagy gadgetbridge-el.
    Tools-ban van olyan hogy legújabb firmware telepítése, véletlen se csináld, pláne ha play-es mi fit-ed van. Az a kínai kiszivárgott fejlesztői beta-t rakja fel. És mostanában elég sok dolgot változtatnak ahogy látom, van amiről nem lehet visszamenni bizonyos verzió alá mert tégla, van aminél frissítéskor megfelelő sorrend és eljárás szükséges. Mostanában egyre inkább igaz, hogy ne keverjük a más firmware-ből való .fw .res .gps (esetleg .ft) fájlokat, mert nem tudni hogy a színfalak mögött a fejlesztők mivel kísérletezgetnek. És ezek a kísérletek kikerülnek az apkmirror-ra, a notify meg simán felrakja a kísérleti vackokat az órára. Az is lehet, hogy még el is indul az óra, de mikor legközelebb mi fit-re csatlakozol akkor megpróbálja a kavarást javítani és elromlik vagy tégla lesz belőle.
    Tehát nem érdemes buzgómócsing módjára telepítgetni meg installálgatni.
    Valószínű ha a #780 alapján felrakod a kicsomagolt mili_chaohu.res-t akkor jó lesz.

    Most nézem, a play-es mi fit-ben már nem csak mili_chaohu.ft hanem mili_chaohu.ft.latin is van. Pörög nagyon a fejlesztés, mindenképpen érdemes csak a mi fit-re bízni a frissítést, és maradni mindig a verzión belül.
    Aki meg külső appokkal nekiáll mindenféléket felrakni ebben a pörgő fejlesztési időben, az vállalja a következményeket.

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák