Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #19933 üzenetére
Akkor itt is kend a hajadra a renyódat.
(6,5M de nincsbenne ez meg az meg amaz meg az sem meg ez sem.....)
Ne viccelj már.......ha ilyen kocsit veszek nem kötök kompromisszumokat..........szerintem te sem.NE HAZUDJ.....
Mondom te sem.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #19939 üzenetére
Ma ment egy bubu az úton(Lágymányosi híd)..........lehetett látni, hogy ki "igazi" autós......elment mellette jó pár autós(én mögötte csorgattam a nyálam és hokiztam a hangjára...persze csak gondolatban..) és vigyorogva-mutogatva-bólogatva........hol mennek így el egy renyó mellett........
A subaru mindig subaru marad......tény, ne menj vele lopni me tuti megjegyeznek.
Ha az utcán egy egyszeri ember is ránéz...hmmm egy igazi rally autó.
Ha az ember ránéz egy ilyen renaultra...hmm ez már ezzel is próbálkoznak?
stb-stb.
Én nem fogom szeretni akkor se nem.
Nekem már rég hondám volt mikor te a franciát farigcsáltad...
Itt a karácsony......hol a nagy hévvel beígért legalább egy másolható dvd-m?????? Teeeeeee!!!
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #20049 üzenetére
Köszike.
De mivel én azon kevéske Tamások közé tartozom akik az év elején születtek így én március 7-én tartom........feb 25-én születtem és a következő névnapon kell tartani annak akinek több is van az évben.
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz h.naphal #20068 üzenetére
Levegős a rendszer?
Nézd meg, hogy teljesen tele van-e a rendszer.(teljesen hideg állapotban, hűtőről sapka le és kukucskál....)
De ami még lehet, hogy amivel állítod a hideget melegre gombocska és "húzogatni kell"(ez vicces).......szal arról nincsen-e lecsúszva a bovden vagy a fűtőtestnél lévő csatlakozásnál szintén nézd meg, hogy rajta van-e............. lehet csak a kart húzogatod de nem is állít semmit.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #20070 üzenetére
Ára? Méretei? jobb vagy bal pozitívos?
Ismerős keres pont.....
Közben rájöttem, hogy van telefonom is.....
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #20210 üzenetére
Gyere, viszlek a szar T1R-el egy kört mert nekem az van már több mint egy éve.........meg ha jól rémlik a 2.-ik legjobb kört futottam a szlalom rally-sok között az utcai autómmal ezzel a szar gumival.
(tény, 10mp-el jobb volt a kipakolt bukócsöves-full slick gumival és mind a ketten profi szinten tolták me volt azé jobb1-es ember is náluk........)
Mondanom sem kell, hogy mindenki pislogott mikor a sok épített autó közé be álltam a sima utcai rendszámos autómmal.......aztán meg az idő mérőt pislogták.....
Ui.: Kezdeném azért ott, hogy Andor tud sok mindent.......de vezetni azt nem.
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20236 üzenetére
Subaru is gázos már gyárilag egy csomó......gondolom azzal is így voltak de tuti nem hülyék, hogy olyan rendszert építenek bele ami nálunk nem jó.
(nem jürgenwágenék, hogy csak kiállításra gyártanak de a használat már nem jut eszükbe.....)
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20238 üzenetére
Mivel itthon szerelik be utólag a szervizekbe így nem hinném, hogy olyat szerelnek be amit nem tudsz használni.......vagy te megvennéd úgy???
Nem kezdesz német lenni???? Azok tudnak ilyen remek dolgokat kitalálni, hogy amíg a kiállításon van meg csak nézegetni lehet és elmondani, hogy milyen űbermájerek vagyunk, hogy ezt is megcsinyáltuk.....de mikor használja a paraszt vagy csak addig jut, hogy szeretné használni de nem tudja...
Adott egy autó amit el akarsz adni és olyan dolgot teszel és építtetsz bele amit nem tud majd a paraszt használni..........te ezt komolyan gondolod, hogy ennyire sötétek lennének a japcsik????
Én nem hinném.
Spórolnak meg zöldek meg minden....de nem hülyék. Olyat nem gyártanak amit utána nem tudnak eladni mert használhatatlan.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #20240 üzenetére
Láttál itthon egy darab gázosan érkezett autót is idehaza?????
Neeeeem.
Subarunál is a szervízben szerelik be.
Ui.: nem mintha érdekelne már a honda mint márka amit meg szeretnék venni.........bubu
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #20338 üzenetére
Nekem a vti a méregdrága motult (8e/2L-t vettem én de boltokba 12e körül mozog mindenhol) úgy kiszórta mint a szart kb 3e km alatt.....azóta eneos-t használok........nini, nem fogy.
Nekem jó ez a szar nem fogyós olaj is.
-
VTI-Totya
tag
válasz shadeofme #20371 üzenetére
Igényesen pasztával? Ráadásul 3szor annyival mint amennyi kellett volna......csudiszép......
1-2e ft-od nem volt eredeti kipuff sor tömítésre????
Inkább városban használnád a gyárit mivel ott nagyobb a kocsik által fel vert por mennyisége.......
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20381 üzenetére
Nekem nem hosszába hanem keresztbe vannak a szalagok alatta.
Nem tudom mennyire sima vagy domború ott a rendszám helyén a lökösöd.......de ha lehet akkor te hosszába folyamatos csíkkal ragaszd le.
Nekem a benzinkutas automata mosót is bírja pedig csak 5 csík van alatta keresztbe.
Egyébként jól bírja csak ne valami gagyit vegyél hanem legalább a 3-4mm vastag szivacsos cuccot.......nem nagyon lehet le feszegetni sem.....azért nem javítottam már ki 2éve az egyik felét mert ott bele akadtam egyszer és nem csak a nadrágom szakadt ki hanem az egyik csík azóta sem fog már......de még mindig esélye sincsen leesni.....pedig mosóban van mosva inkább....
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20383 üzenetére
Nem szükséges feltétlen, de a magad megnyugtatására tökéletes.
Csak légyszíves a piros és vakítóan fehér szilókat kerüld.......
Érd be a színtelennel inkább.
ui.: gázgyorsítót beszereltetted már, hogy már itthon vagy???
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
válasz neduddki #20425 üzenetére
Amennyit értettem részben igazad is van.
De ha már 120e egy rota szett akkor már nem sajnálom azt a plusz 40e-t és olyan felnit veszek, hogy ha reggel kimegyek és ránézek akkor a farkam fel a gyönyörtől..........és biza nem minden csicska szarvájlingosnak lóg ez a kocsiján már.....Míg lassan már rota van minden trabin is......addig ez egy igen ritka és becsülendő felni és azt ahogyan te is mondtad, nálunk elég sűrűn vannak elég mély gödröcskék ahol a kicsit is gyengébb felni meg is punnyad de minimum viheted görgőztetni ami ugye igen nagy nyomot hagy mind a felnin mind a pénztárcán......így azt a kis különbséget rá is költöd az első ilyen gödröcskénél.
szvsz.
Amennyi kopi, stilauto, dezent, alessio, stb. meg faxom felnit vettem már meg csináltattam.......egy téli és egy nyári Work szettem is lehetne külön gumikkal.
Van egy rallye ATF ősrégi felnim a 4genen..........4éve. Ütve-vágva, szántáson és parkolóban.........eleinte kapott azért padkát is...... az ipoly gátjának az oldalán kézifékkel raccsingolva hosszába és amit el tudsz csak képzelni egy kocsival.....na ez ennek meg volt. Mai napig nem üt és nem ráz a felni.
Soha nem is fogom eladni.......pedig a 4db-ért jó ha kapnék 15e-t......sajna 13" de inkább meg tartom téli szettnek és húgom se tudja tuti szét vágni 1-2 kátyúval.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz MacCaine #20428 üzenetére
Add el. Engem hidd el nem érint meg.
Tőlem azt veszel és azt használsz amit akarsz. Ez szerintem egyértelmű és magát értetődő.
Kopizd vissza légyszíves, hogy hol írtam olyat, hogy "nem minőség".......nem szeretem ha hozzá raknak ahhoz amit mondtam eredetileg.De ne hasonlítsd már össze egy Enkei, Volk racing vagy egyéb ilyen márkákkal mert lehet ki fognak röhögni.
De ne izgulj, én már most tudom, hogy veled nem nagyon fogok itt társalogni.
További sok jó gázgyorsítást neked.
-
-
VTI-Totya
tag
válasz MacCaine #20434 üzenetére
Sajna én már tanultam belőle, hogy nem fognak ingyen vagy nagyon olcsón adni olyat ami tartós is.
De majd ha megyek ki a rallye-ra majd jól meg kérdezem, hogy miért nem Dragwheels-t használnak az enkei,enkei wrc, volk, compomotive felnik helyett.
De ha majd görgőztetni szeretnél egy ilyet vagy ehhez hasonlót ne csodálkozz, hogy el zavarnak és közlik, hogy ez olyan kemény, hogy nem lehet görgőzni. Enkei-t sem vállalták pedig semmi extra......csak hülye japónak a gyárija.Míg a Dragwheels-t és társait bármikor és szó nélkül át veszik és mehetsz érte jobb helyeken pár napon belül.
Még mindig nem mondtam, hogy szar felni. Annyit, hogy ha már kiadok egy fél valag pénzt akkor már inkább meg toldom egy kicsit és veszek olyat ami.....
(nem azért nem vettem meg eddig mert nem tehetném meg, hanem azért mert tudtam, hogy eladom és bubu lesz helyette. A 4gen-re nem rakok a húgomnak ilyen felni. Az ufóra meg pláne nem mert teljesen felesleges. A nissan GT még várakozó állás ponton van, hogy mi is a tervem vele. A másik nissan-unk az asszonnyal meg közös tanyajáró és munkásótó.)
Igen tudom, élőben jobb fej vagyok ezt már sokan mondták........mert ott nem kell gépelni amit nagyon nem szeretek.
Viszont elnézést mert van még más is ezzel a kis képpel és vele tévesztettelek össze a gázgyórsítós mizériával....
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz !Overdose! #20438 üzenetére
Ügyes vagy.
-
VTI-Totya
tag
válasz MacCaine #20446 üzenetére
Látom már meg is válaszolták.......sima aszfalton gumit füstölni akármelyik noname is jó.......sima felületen nem kap ütést semmilyen irányból.
Ez nem nagy kihívás egyik gyártónak sem........
De szerintem ezt is kiveséztük....majd élőben folytatjuk.
Úgy amúgy is emberibb.(meg végre tudok majd arcot is kötni hozzád...me most még nem)
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #20458 üzenetére
Ezeket mind meg lehet etetni a tulajokkal.........kapsz egy marék szelepet a kezedbe meg egyebeket, hogy ezt ki kellett ám cserényi me húúúú meg haaaaa.
Ismerősöm volt mikor a Daewwo racer-hez adott skoda szelepeket a kezébe a tulajnak.......
Sírtam mikor láttam.........közölte, hogy már fél éve lógott 3 szereléssel is és most már ideje volt behajtani kamatostul.
Szóval ebből kiindulva.........
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #20523 üzenetére
Mert autót kell venni, nem pedig egy 20éves rozsdabogját "ami jól néz ki".
-
VTI-Totya
tag
válasz zolynet #20529 üzenetére
Kit érdekel, hogy kinek mi???
Én is meg kérdezzem az asszonyról, hogy kinek tetszik és a szerint döntsek?
Ha neked tetszik ok.
Ha nem, akkor kit érdekel a többi véleménye?150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #20598 üzenetére
Gyári belső átmérő B16A2-nél 44mm.
De van belőle supersprint gyári rendszer ami az enyémen is volt 49mm belső átmérővel a leömlőtől a végig teljes hosszban.(ez gyönyörű hangú volt....de a dob 90e körül mozog és a középrendszer sem olcsóbb)Ui: gyári motorra 50-nél nagyobbat nem tennék.
Jah, és teljesen nyitott rendszert felejtsd el mert a gyári motor nem szereti.Vagy katalizátort hagyod és max. sport katalizátort raksz alá vagy katalizátor ki és hátsó normál dob.....[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #20609 üzenetére
E-bayen magnaflow. árfolyam függő és ha tudsz amcsin belül ingyenes postásat találni akkor olcsóbban haza hozatom ha érdekel.(nekem az van alatta és teljesen jó.......azért fog vissza, de koránt sem annyit mint a gyári és 20-21e körül itthon van)
Ha kiveszed és nem raksz alá akkor ugye bárhol meg fognak és lemérik az bukta.....de már csak alá néznek és nem is mérik ha nincsen alatta. De ebben az esetben egy belső visszafordító hátsó dob is elég a fojtásnak és ez a max. amit ki tudsz belőle hozni erő szempontjából egy rendszerrel a leömlő csere nélkül.
-tuning leömlő, eredeti katalizátor ki, 50-es cső végig, vissza fordító dob hátul. (ez a max teljesítmény amit a motor tud)
Neked ajánlva:
-eredeti leömlő, magnaflow katalizátor, 50-es cső végig, akár nyitott dob hátul.
-minden ugyan ez, kivéve, hogy hátra belső vissza fordító dobot raksz az esetleges hang miatt.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #20612 üzenetére
Mindenki e-bay-ről hozatja.
Olcsóbban meg felejtős mert vámáfá-t kell rá fizetni ha nem okosban vagy ismerősön keresztül küldik kintről.(aki meg foglalkozik vele és meg oldja neked az sem lesz olcsóbb mint ha te magad intéznéd...)
Páran már panaszkodtak......mondott egy köztes árat valamire aztán kiderült, hogy a max ár felett volt még 3e-el.
[link]Ez free shipes haverhoz onnan meg 30dolcsi körül van a posta haza és nem lesz vámáfa sem.
(na ez olcsó......majd kíváncsi leszek mások áraira meg, hogy amikor átveszed mennyibe lesz)
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #20621 üzenetére
Ne aggasszon.
Nem befolyásoló tényező mivel a rendszer elején van. Leömlő után egyből egy katalizátor és utána mehet az 50-es végig.
Hiba nincs benne.
Az enyém pl. egy jdm tipró integra leömlő aminek valami közel 60-as kilépője van aztán követi egy 3"-os magnaflow és végig 60-as rendszer egy nyitott hátsó dobbal és S2000-es véggel a látvány kedvéért.
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #20627 üzenetére
A te gyári motorodra minek az anyád picsájáért????
Hagyod már békén azt a szép autót.......há a szarvájlingos talira nem jársz még plusszba????
Ugyan mit akarsz a szívó oldalon pickálni????
Már mondtam szerintem párszor.........veszel egy másik blokkot aztán faraghatod. Ha szét esik, jössz és 2óra múlva benne az eredeti és mehetsz....aztán kezdheted megint reszeltetni ami szét esett.
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #20654 üzenetére
Szerintem meg ránézésre is a fórumos mindent visz vti-nek a 90%-ra ráverne állapotra.
Ennek a szelepfedeléről és egyéb helyekről is enni lehet és ée sír róla, hogy nem egy sztrítrészeré volt.
Bármikor elmennék megnézni egy ilyet ha autóvásárlást terveznék......arról nem is beszélve, hogy én 1,5M költöttem rá és lehet nem néz ki ilyen jól a motorterem.
-
VTI-Totya
tag
válasz zolynet #20660 üzenetére
Szerinted aki rá írja a 4xxe km-t a lapra az ezt fogja kicserélgetni??? Ne viccelj már naaaaa.
Le a kalappal, hogy így vigyázott rá és ha megnézed a többi kis apró részletet látszik, hogy ez nem igazán a raccsingra volt tartva hanem mint egy igazi sedan....családi motoszkálásra.
Kipuff hővédő szerintem az életben nem volt egyszer sem túl melegítve.....meg sorolhatnám még szerintem.
Tény, 170e beírt km-rel már rég elvitték volna.
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #20669 üzenetére
Ez az?
-
VTI-Totya
tag
válasz Flashback #20682 üzenetére
Én a helyedben a nissan almera felé is kacsingatnék mert igen felszerelt is van belőle.......nekem a 91-es primera-ba(almera elődje) még ülésfűtésem is van
Persze elektromos tető meg elektromos ablakok elől-hátul meg elektromos tükör és klíma is van benne, sőt még azt is jelzi, hogy ha fogyóban van az ablakmosó folyadékod.Nekem a primera szégyen, hogy mit kibír.....pl tegnap előtt este ütöttem egy gödörrel kockára a vasfelnimet gumistól....
Felni csere és go tovább.....pedig nem kicsit kapott. Ha az ufóval vagyok akkor komplett hátsó futómű csere van......
-
VTI-Totya
tag
válasz Napfénysüti #20735 üzenetére
4gen 1.5, 6gen vti, 8gen 1.8sport
primera 2.0 slx
primera 2.0 gtEz a flotta egyenlőre.
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #20737 üzenetére
Mert a gt nem LPG....
Igen, azokra büszke vagyok mert nagyon jók és meg vagyok velük nagyon elégedve.
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #20739 üzenetére
Azokért igen nagy pénzt fizettem ki.........nem is ér egyik sem annyit mint amit bele öltem.
Míg a nissanokat bármikor el tudom adni és még keresek is rajta.
De pl. a 4gen-t soha nem fogom eladni.
VTI újra az enyém. (de még futóművet állíttatok meg Zoli át nézi, hogy fasza legyen és 8kilóért megy a piacra)
8gen meg csak áll egy helyben mert a tanyán nem nagyon használom.(de pl. eddig ez vált be legjobban az összes közül....soha nem volt semmi baja. Tény §-km-rel vettük150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #20757 üzenetére
Akkor most súgom, hogy leszarja a rendőr is.
Engem konkrétan lebaszott, hogy miért is hívtam ki hiszen csak belém jött itt nincs min gondolkodni.........én meg közöltem, hogy lehet, hogy neked nincs min gondolkodni de az én autómon casco van és az csak akkor fizet ha rendőrségi helyszínelés is volt. Mint utólag 3HÓNAP múlva derült ki, hogy nem is volt biztosítása emberünknek............Nah, ezért nem kell gondolkodni....persze, a hülye sündőrnek nem is.......
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #21328 üzenetére
Csak meg kellene tanítani a normális vezetésre.
Nekem asszony alatt a fogyija az ufonak 1-1,5L-rel több szokott lenni..........
Persze úgy is vezet........me a sok suttyó opeles csak át néz, hogy egy nő........"maj jó lenyomom meg úgyse engedem be"...... aztán még sem mert ő meg pont erre vár......150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Eladó 3 szobás lakás Bp. 11. kerületben Őrmezőn!
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest