Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTI-Totya
tag
Nekem xc lambdaszondájával is most 8,5-re jött ki, ebben volt tanyasi részeg földutas raccsing is kis szántóföldel megspékelve..............
Meg volt transporter LT elakadva a föld úton, hát azt is kihúztuk ha mán arra jártunk......(még asszonták a hülye vidékiek, hogy ha ennek felfekszik a friss ázott szántásra a küszöb, nem jön ki onnan soha.........csak úgy lépett ki onnan...)
Kellemes hétvége volt.......
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #17406 üzenetére
Ez most volt hétvégén.
Puha földúttól nem lesz baja. Nem árkos-dombos utat kell elképzelni, hanem sík üveg egyenes és lapos földutat.Alföld vazze, dombot is órákba telik találni......
Az egész hétvége alatt az volt a legnagyobb pofon a futóműnek mikor az 52-es főúton 90-nél elhagyta mind a 4kerék az aszfaltot mert akkora aszfalt felnyomódás van az úton.........1 már nem is elég mindján 150m múlva ott volt egy másik is........
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Fűtő radiátorra gondolsz?
Azon keresztül megy be a melegvíz által felmelegített levegő a fülkébe.
Azt csak ki kell tisztítani, hogy a levegő minél akadálymentesebben tudjon áramolni a radiátoron keresztül.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #17416 üzenetére
Te nagyon okos......már meg is köszöntem rég, mikor legutóbb beszéltünk....
Ezt már tuti a sárkánytól tanultad, hogy a mosás mekkora munka.....
(én laktam elég sokat egyedül.......)150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #17421 üzenetére
Gázt egy pörgős vti motorba????
Te beteg vagy!!!!!!
Adok a motorodnak 50e km-t és kuka lesz.
Gázt a ladákba meg ótvaros német talicskákba raknak amik forognak vagy max 5e-t.
Te bele rakod a gázt mint "száraz hajtóanyagot" és integetsz a motornak.......
Akkor tényleg inkább e85-t felesbe. Ahhoz meg semmi nem kell csak a szűrő csere.
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #17399 üzenetére
Beszéltél a sráccal???
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #17425 üzenetére
Egy találat.
Hmmm.
Ez már valami. Most szerintem 10-en ugrottak fel a székből és hívják a gázszerelőt........"gázzal még jobban is megy"........De gázos autót a büdös életben sem gyártott senki...........vajon miért? Pedig van már hidrogénes vizes meg faxomos is...........
Azért veszek vti-t, hogy utána meg a fogyasztáson sírok???
Add el, vegyél Lupo-t. Ennyi.
-
VTI-Totya
tag
válasz xcbiker #17436 üzenetére
Nem hiszem.
Akkoriban is 8-max 9litert evett.
Akkoriban jobban is toltam neki.......De tény, hogy a nyúton jót tett neki a városban való közlekedésben. Mert Le-t nem kaptam max. 2-3-t, de nyomatékban sokkal jobb lett.
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #17442 üzenetére
Marha.
Szerinted 4szakmából nem találok olyat amiben el tudnék helyezkedni?
Nem pont egy mosodában fogom kezdeni.......Értem amit brekegnek, max válaszolni nem tudok......
-
VTI-Totya
tag
válasz OrangeBud #17454 üzenetére
Nolf-ot kiegészítve:
Mivel nem fékezel, (mert nem írtad) így a féket a legvégére hagynám.De érdemes levenni és újra centíroztatni a kerekeket(vagy ideiglenesen a hátsó kerekeket előre rakni, hogy azzal is csinálja-e.
De a gumi és felni centírozás után a kormányösszekötő(futóműves rá tud nézni), stabipálca-stabiszilent(szintén futóműves egy aknáról vagy felemelve meg tudja nézni).150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz lorcsi #17478 üzenetére
Egy nagyon lényeges momentum kimaradt.
Én mindig a motortérben kezdem a dolgot. Dircsiszürcsit meglátom(direktszűrő) és már kösznök is el mert tovább már nem is érdemes nézni.150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
-
VTI-Totya
tag
Azért tegyük hozzá, hogy az Andor kocsija............nah szal az már nem autó hanem egy fos.
Arra még pelenka rongyot is teríthetnél a csőre, hogy az szűrje a szmötyit.......az ő kocsijának a szűrő a legkisebb gondja.
Nekem még a régi 4genen volt...........beszívta az összes papírszűrő részét a motor.........csak a fémváz maradt...........azóta én fel nem teszek ilyet a kocsimra.
Tény, Andornak ami van az komplett ház meg minden cakk-pakk. Arra már azt mondom, hogy elfogadható.
De én akkor is maradnék a K&N sport szűrőnél a gyári helyére oszt csók. Ugyan úgy évente ki hagyintom és kész.
Mosogatom meg ..............
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #17493 üzenetére
De csípem mikor valaki ilyenek mond, hogy "50-100dodopostázás az faszom az semmi"......
De mikor majd vámáfát kell fizetned ami postázás plusz az egész összeg még 20-25%-a, akkor meg majd pislogsz mint hal a szatyorban és anyázol, hogy ez milyen kiba..ott drága............meg dögöljön meg a politikus anyukája is.
Ne izgulj, én már jártam így.......postázás cöcöcö...
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #17551 üzenetére
Úgy, hogy a napfénytetőnek van négy sarkán kivezetés ahol a víz elfolyik a szerkezetről a négy sarkára épített csövön keresztül........a oszlopokban-hátsó oszlopokban.
Ott van a hátsónál összetoldás egy "gumicsöcsbe" és abból szokott kicsúszni a cső, így nem kifolyik a lukon a csöcsön keresztül, hanem be a csomagtérbe a kárpit mögött.
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #17554 üzenetére
De legalább már ezt is tudod.
Egyébként fogod és lebontod a két oldalsó kárpitot hátul a csomiban meg a hátsót.
(kb 10 perc) De majd xc megasszondja neked csavarra meg mp-re.Ott lesz a nyoma a poros lemezen ahol befolyik a víz.
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #17555 üzenetére
Pihent.
Megvizualizáltam magamban ahogyan valaki zseblámpával ott kuporodik és nyomororg azon a fos kis helyen és nézegeti kívülről a sok műanyagot és néz ki értetlenül, hogy nem lát a kárpit mögé.......esetleg már bokáig tocsog a vízben....
-
VTI-Totya
tag
Ha valakinek kell valami csecsebecse ÁÁÁÁmerikábúl az sikítson és megdumáljuk......
1hetet leszünk kint és ugye ott belföldön ingyenes a posta én meg berakom a bőröndöcskébe......lökhárító meg egyebek ugye nem fér bele...
-
VTI-Totya
tag
válasz wierra #17601 üzenetére
Ha sokan vannak akik szeretnének cumót, akkor egy bazi nagy bőröndöt feladok oszt csók. Még lecsekkolom, hogy mennyi a plusz bőrönd feladás és kész.......elosztom és annyi. Még mindig jobb mint a postaköltség egyenként....
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #17605 üzenetére
Nézz nekem egy bolt címet. Florida, Tampa.
Nem egy nagy város....Ha van ott, akkor bemegyek és megveszem neked. Csak nézz addig pontos méretet meg cikkszámot.(dajcslandiában gondolom van ilyen bót. Felpróbálod oszt csók)
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #17613 üzenetére
Tudod, itt azért elég sokat költenek, hogy szép legyen a motortered.
Ennek is csak annyi baja van, hogy nincsen kidolgozva, tehát cigányul néz ki.
(pedig az az első merevítő ott nem is olcsó)Ezt is meg kellene csisszantani, fűrészlap nyomot szintén elcsiszolni....kis fújás és kész is.
Már is szebb lenne és attól ugyan nem jobb, de nem bántja az emberfia szemét és szúrja ki a "gányul" elvégzett kis munka.
Mert sajna szakmai szememmel ez egy gány ebben a formában.
-
VTI-Totya
tag
Ti itt mint nagy zsenik.......
Egy abs-es autónak nem ku..va mind1, hogy mennyit nyúlik az a retkes lemez a lábad alatt mikor taposod a féket???????
Az abs kattog, csak kattog és még mindig csak kattog.
Attól, hogy raksz egy vasdarabot oda, az még mindig csak kattog, ha túl erősen fékezel és megcsúszik a kerék........ tehát nekem oly mind1, hogy 3mm beljebb nyomom és akkor kattog vagy a helyén és akkor.
Jöhettek mint zsenik és főiskolát végzettek és cáfoljátok meg a hülye szakmunkást......
-
VTI-Totya
tag
válasz CurrentValue #17632 üzenetére
Te fel is tekeredtél....
Nem lehet kikapcsolni csak kiiktatni a biztosítéknál, hogy kihúzod a biztit.
Az nem kikapcsolás okoska.....
[ Szerkesztve ]
-
VTI-Totya
tag
válasz VTI-Totya #17631 üzenetére
Ez értelemszerűen nem fikázás akart lenni, csak ez még senkinek nem fordult meg a kis buksiában és mindenki ezt a szart fogja venni az abs-es autókájába és majd nyomja a hülyeséget, hogy húúúú bazze akkorát fog, hogy a fika kiugrott az órómbó........
Pedig, ezt a felvetést innen vártam volna valakitől.....
Ti köttök bele mindig még az élő fába is......150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
válasz anjani182 #17636 üzenetére
Téged ez nem érint.
A főfékmunkahengert támasztja meg, hogy amikor rálépsz a fékre a tűzfalon a tűzfallal együtt nem megy hátrébb a munkahenger.
Halottnak a csók egy közúti autón, pláne egy abs-esen.
De tény, hogy a több száz millás wrc ótókon ér is valamit......talán, ha egyáltalán abba ezt raknak és nem már eleve profibb cuccot.
Ui.: Orbano, igen, érzetre fasza, csak ez az abs-nél szart sem ér, pláne a híresen sokat kihagyó 6gen abs-nél nem ér semmit. Mert néha van olyan érzésem mikor úgy jelez épp az abs, hogy mintha féket sem taposnám csak motorfékeznék.......szal elég rossz a 6gen abs. Kicsit kezdetleges még....
-
VTI-Totya
tag
válasz anjani182 #17640 üzenetére
Orbanonak jó volt a fogalmazása, reakció időt spórolsz azzal, hogy előbb tudsz fékezni ugyan azzal az erő kifejtéssel mert ugye az anyag nyúlást kivonod a megtett útból ami a lábad és pedál legalját vagyis satu féket eredményez.
Itt miniméterekről van csak szó és inkább a versenysportban használnak ilyeneket. Utcai használatra abszolút felesleges. Szerintem.
-
-
VTI-Totya
tag
Ne haragudj, de ezt pont te mondod????
Neeee.
De vagy oda a csillivilli csiribiri dolgokért a kocsiba, meg cép legyen meg fínyes meg karcmentes.......nézz csak az autódra. Az tényleg szép és igényes.
Te ez így ahogyan van, beraknád a te motorteredbe????
Nem is az lenne az első, hogy megcsiszolnád és lefestenéd-fújnád normálisan mi?
-
VTI-Totya
tag
válasz Integra #17654 üzenetére
Utolsó mondatod szerencséd, hogy oda raktad......
(tuti tökön rúgtalak volna)Me én is hímezgetek és lehet tőlem rendelni..........de volt olyan aki bevallotta, hogy ő bizony elment egy ilyen profi hímzőhöz, elvitte a munkám és kért árajánlatot.
Közölték vele, hogy a munka tökéletes. Árat meghallva meg amennyiért megcsinálták volna neki leült a földre....
-
VTI-Totya
tag
EZ RONDA. Ennyi. Se több, se kevesebb.
Te meg inkább tanulj meg köszönni..........én megismerlek, te meg nem.....cöcöcö
(nem egy talin találkoztunk már)
Többit meg majd privátba...ha ki szeretnéd mosni magad...
-
VTI-Totya
tag
válasz orbano #17672 üzenetére
Egy költő veszett el benned.
Megmagyarázás már megy neked is.............igazi főnök leszel te is, a szarkupacra is megmagyarázod, hogy az szép és igényes kupac, csak hát majd a kivitelezésre kell egy kis hangsúlyt fektetni......
Ezt most csak így átvitt értelemben és nem erre a dologra értem értelemszerűen!!
-
VTI-Totya
tag
válasz olbeteam #17680 üzenetére
Ez egyértelmű. Csak ha netán a munkáddal annyit keresel, hogy nem éri meg házibarkácsoldázni, akkor már megint más. Vagy ha a hétvégét nem ezzel szeretném eltölteni hanem asszonnyal meg esetleg pihenéssel........gyári munkásként még a 4genem alatt bujkáltam, 6gen alatt is eleinte, de most már inkább elviszem egy szerelőhöz és asszonnyal töltöm az időmet vagy éppen csak pihenek.
Nem nagy tétel két gömbfej csere, de már nem állok neki mert a hétvégém többet ér pihenve.
Hulla vagyok és szerencsére még nagyon szarul sem keresek. Nem is túl jól, de már inkább pihenek....150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Call of Duty: Black Ops 6
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért