-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
amúgy csak összehasonlításképpen : kb. 2 hónapja szüntettem meg a rafis számlámat.
Bementem, mondtam az ügyintézőnek, hogy mit szeretnék, és kb. 3 perc alatt el is volt intézve. csak és kizárólag az utalás költségét számolták fel, semmi havidíj, meg mittudomén nem volt már.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
macikos
addikt
Köszönöm a kimerítő választ
Már mindegy, jövőhéten mehetek hozzájuk legközelebb. Hétfőn bemegyek (annak ellenére, hogy keddet meg szerdát mondott a nő... ) és megpróbálok határozottabban, komolyabban fellépni.
Csak ugye most is az volt visszatartó erő, hogy fogalmam se volt (még most sincs ) ennek a menetéről, tehát hogy mikor reklamálhatok.Új számlám már megvan az MKB-nál. Jelenleg kb. 50.000Ft forint van a számlámon. Kíváncsi vagyok mennyi fog belőle maradni a végére...
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest