-
PROHARDVER!
Tartalomjegyzék:
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
Van ott valaki akinek a készülék WiFi-je valós (kétszálas MINO) 866Mbps sebességen kapcsolódik a routerhez?
Nálam 433Mbps-en megy (FW:1.0.9)Ha jól olvastam akkor ennek tudna kellene a 866-ot? Nem?
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
válasz SunMount3r #4294 üzenetére
-
senior tag
Csak egy tisztázó kérdésem volna, kérlek segítsetek:
Q5 Pro, FW: 2.0.3 (Nougat), Kodi 17.3
Hiába állítom a Kodi-ban, hogy váltsa a képfrissítési frekvenciát a forrásnak megfelelően, mindig az alapértelmezett 60Hz-en tolja ki a videót.
Ez akkor most normális? Úgy értem ismert bug és várjuk a javított FW-t? Vagy valami spéci helyen is állítgatni kell?Köszönöm!
szerk:Ezen felül amióta 2.0.3-van fent, a Himedia médialejátszó, UPnP (DLNA) szerverek között, bár látja a Syno NAS-t, de 2 könyvtárral mélyebben, ahol már film is van megszűnik a "látása" - ez Lollipop (1.0.9 és 1.1.0) és Nougat (2.0.1) alatt is rendben működött, csak itt 2.0.3 alatt nem
Ez is ismert bug?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz SunMount3r #4297 üzenetére
Nagyon köszönöm a válaszod!
Érdekes, hogy egy másik boxomon Minix U9-H, Marshmellow alatt ugyanez a Kodi 17.3 hibátlanul teszi a dolgát frekiváltás terén...
-
senior tag
-
senior tag
válasz SunMount3r #4297 üzenetére
ezt (kodi-20170616-5d84003-shitty-armeabi-v7a.apk) usb-ről feltelepítettem, de elsőre összeomlik, másodszorra pedig ugyanúgy nem vált frekit, mint a "gyári"
egyéb tipp?" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
senior tag
válasz SunMount3r #4305 üzenetére
éééés -> MŰKÖDIK!
Köszönöm a segítséget!
-
senior tag
válasz SunMount3r #4307 üzenetére
Nem arról van szó, hogy ez az upnp nagyon kellene, csak furcsa, hogy a következő firmware-ekkel megy: 1.0.9, 1.1.0, 2.0.1, de 2.0.3-mal nem. (Ugyanolyan hálózat beállítások mellett)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz SunMount3r #4309 üzenetére
Amikor nulláról telepítek egy firmware-t, és tesztelni szeretném, hogy mit tud a beépített lejátszó sw, akkor így a legegyszerűbb elérni a szerveremen lévő dolgokat.
Amúgy meg a Kodi-ban mindig ezzel érem el a filmeket - tökéletesen hasít az AC-s WiFi-n minden film (még a 65GB-os 4K/HDR mkv is)
A TV-m is ezt használja és tökéletes.Nekifutottam NFS-el, adtam a szerveren a HiMedia IP címére jogosultságot és utána sem tudtam rálépni (nem Kodi-ban, sem a media centerben NFS-el), tehát hagytam a francba - az uPnP/DLNA meg tökéletesen ment b@szakaodás nélkül.
Ezen a 2.0.3-on is megy a Kodiban, de a gyári lejátszóval már nem - nem IP beállítási gond, mert látja a szervert, sőt még a Video/Torrent mappát is, de ebbe belelépve már azt írja, hogy üres. (a Kodi viszont látja és olvas mindent mint a villám)
Ez tuti, hogy egy bug, mert minden általam próbált korábbi FW alatt ment rendesen.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz SunMount3r #4313 üzenetére
Sajnos nem olvastam sehol, csak erősen reméltem, hogy tudja, mert az első android boxom egy Minix Neo U1-volt, ami ugye régebbi modell, mint ez és az tökéletesen tudta kezelni a dual stream MIMO-t. (ha tudta volna a HDR-t, akkor nem is eveztem volna más vizekre)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Proxmox VE
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban