Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz Kotomicuki #6753 üzenetére

    Toxic Gas az felesleges.

    A Vile Cleaver-t a következőképp használom:

    Minion Wave clear: ha például a középső íjász minionra odaversz, akkor a másik két szélső íjász is benne áll a kankóban és ez vonatkozik a footman-ekre is, ha ráversz az egyikre akkor a mellette álló is megkapja a fertőt és ez dolgozik rajtuk pár másodpercig. Tehát nincs más dolgod, mint egyet-egyet odaverni a középső íjásznak, a footmannek és a magenek és ezt rotálni.

    Torony rombolásnál ugyanez: kap 1 ütést az alsó torony, kap egyet a kapu és kap egyet a felső torony, ezt rotálva, a rothadás DoT-ja szépen dolgozik mindegyiken.

    Herok ellen: bekerülök a háta mögé, odaverek egyet neki a Tendendizerrel együtt, ami lelassítja, megjelenik alatta a kankó. Ha megpróbál menekülni mellettem (lassítva), akkor van 1 másodpercem az útjába mozogni, hogy a body block miatt ne tudjon meglépni, és megint odaverek egyet. Ezt folytatom, 1 ütés, 1 lépés így folyamatos rajta a lassítás és a DoT, ő pedig egy helybe ragadva folyamatosan kapja a sebzést.

    Indiguestion-t azért veszem mert a többi is szar talent, de ez legalább dueleknél hasznos.

    Az általad használt regeneráció stackeléssel az a bajom, hogy csak sustaint ad, és az a burst ellen nem jó és hiába van sustained, ha a mana miatt úgy is vissza kell menned. A másik meg így akkor a Devour-t CD-n kell folyamatosan nyomni én meg szerintem az szituációs képesség, az idézett lényekre kell tartogatni, például Zagara Hunterje, esetleg Mercenarykra, vagy Boss kaliberű lényekre, vagy csak low healthon kiharapom vele a wizard miniont és gyorsan felmarkolom a regen globe-ot, majd futás.

    Túlélésre Imposing Presence-t szoktam venni, meg első szinten a Chew your food-ot, vagy a Block-ot és a Putrid Bile-t ha futni kell arra is jó.

    A Slam-el az a bajom, hogy a sebzése röhejesen kicsi. Kb másfélszerese, a sima auto attack sebzésének, level 1 talenttel együtt kb a kétszerese. Ha ezzel próbálnék ártani az ellenséges hősöknek az korai mana burn-höz vezetne. Így talent nélkül oldalról szoktam egyet odaverni a minion waveknek, majd a Vile Cleaverrel szétosztom a DoT-okat.

    [ Szerkesztve ]

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák