Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chapel

    addikt

    válasz kiskornel #4890 üzenetére

    Hát itt lehet kár volt annyit melózni vele.
    A témát sem igazán látom, de ez olyan semmilyen, kevés víz bemozdulva. A kis rekesz miatt kevés az éles pont, de ha lenne sem lenne nagyon sok nézni való rajta. Jégmadár vagy más mozgó téma nem adódott? :)
    Felavattam a melles csizmám, mentem darvakat fotózni, nos kell a lessátor, mert kb. 40 méterről (kúszva-mászva) már elrepültek :D Cserébe viszont szitakötőből lett egy jó adag, majd ha egyszer eljutok oda rakok...
    Te szoktál vízben állva, lesből fotózni? Gemencben vannak erre jó helyek, bár már erősen vissza húzódott a víz az árvíz óta...

    Sztyui: Jééé, egy sztyui :) A portrék és a pillanatok általában ütnek, frankó ez a (szokásos) preset is, de mivel itt egy esküvőről van szó, nekem túl komor. A portréknél nagyon jó ez az utómunka, de az egészen már sok, egy esküvő legyen vidámabb, színesebb, fényesebb, szvsz persze.
    (Én is csak egy ideje kóstolgatom a témát, nem egyszerű. Mivel egy hete nem jártam erre, így lehet mások is leírták már...)
    Amúgy meg ha a párnak pont ez kellett, szeretik akkor meg mindegy persze. ;)

    #4891) Larry303: Ugyan Ropi írta, de igen a kéz szerintem is. Egy picit talán sok a vignette, legalábbis a bal felső sarokban látványos, amúgy aranyos kép :)

    [ Szerkesztve ]

    Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

Új hozzászólás Aktív témák