Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz rup1u5 #73238 üzenetére

    A gta még mindig a jobbik eset mert itt legalább ingyen kapod az extra tartalmat de manapság amikor már az eredetileg fizetős játékodhoz vehetsz szezonokat az már kiábrándító.
    A legújabb rendszer meg egyenesen bicskanyitogató. Konkrét példaként a Dirt Rally 2-üt tudom felhozni ahol megjelent a játék elég minimális tartalommal a szokásos sima és deluxe változatba, aztán ahogy csöpögtették a deluxe verzió tartalmait kiderült hogy az szezon 1 és 2 tartalom lesz, de lesz hármas és négyes szezon is (persze erről szó nem volt a játék megjelenésekor)
    Ha megvetted a deluxe verziót (én szerencsére nem pedig a Dirt Rally 1 megvan és szeretem is) joggal gondolhattad hogy "teljes verziót" veszel de pánikra semmi ok kreatív volt a fejlesztő kiadta a super deluxe verziót... Aztán hogy majd jön e ezután ötödik szezon valami mega brutál verzió néven vagy valami azt nem tudom de én már nem lepődnék meg...
    Az új doomnál viszont én is a deluxe verziót rendeltem elő pedig világosan ott van hogy szezon 1-2-t tartalmaz de hát az mégis csak egy doooom :DDD
    Szóval oda akartam eljutni hogy a gta még egy nagyon jó példa :K

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák