Aktív témák
-
Foxi
senior tag
válasz syLVer30 #1262 üzenetére
Hali!
A hűtésen meg lehet próbálni egy újrapasztázást az valszeg elég sokat segítene rajta, de ehhez is szét kell szedni. A műanyag pöcköket lelehet szedni úgyhogy ne látszódjon csak óvatosan összekell nyomni a végüket kézzel vagy valamilyen kis fogóval és át is bújnak a lyukon. Vagy esetleg kérd meg a boltosokat hogy tegyék rá. Ha rendesek megcsinálják és a garancia is megmarad. -
Szabesz
őstag
Szia!
Ennek ilyen ratyi hűtése van sajnos (enyémnek is az volt). 1.hszben foglaltak szerint (melegedés), hűtő csere javasolt Zalmi vf700-cu/alcu + vhs-1 boda (mivel AGP) [+egyéb variációk]
Körömmel összenyomod a fehér pöcköket és sérülés mentesen le tudod venni a hűtőt
Nekem is 90°C fölött volt jóval gyári hűtéssel 3D-ben
[Szerkesztve]¯\_(ツ)_/¯
-
tangabuvar55
csendes tag
Uff! Nekem is 6600Gt-m van, a gyári hűtést amint tudod cseréld! Ha AGP-s a kártya ajánlott egy Zalman VF700Cu. Elvleg a borda-lefogató kis itéket a kártya alján kell összenyomni és úgy kipattintani a helyéről. Én is a napokban veszek a 6600GTmre új hűtést, 10 perc Oblivion után összeszaladt 80-85 fok nagyon gyorsan. Gyári hűtést cserélni kell ezeken a kártyákon sajnos ha komolyabb játékokkal akarsz játszani.
-
Floyd80
addikt
Üdv
Én szintén zenész Club 3D-vel. Mivel már egy petákom sincs extra hűtőre, így maradt a barkácsolás. Ha van otthon egy 8-cm-es ventid akkor, kb 20fokot nyerhetsz. Terhelve 70-75 fok már bőven jó.
1. Szóval operáld le a hűtőt. A hátulján lévő fülecskéket egy kis ollóval, csipesszel simán összelehet nyomni, majd kipattintatni.
2. Utána a műanyag borítást lecsavarozni.
3. Kis venti kuka
3.Pasztázd újra a GPU-t, nekem még ezüstös van, azt nyomtam rá. Borda vissza.
4. 8Cm-es venti ''rácsavaroz'' a bordára: Kicsit el kell fordítani és csak két helyen lehet odafogatni de nálam nem lötyög. A csavarokat egyszerűen a bordába kell belefogatni nem túl erős, határozott mozdulattal, és persze kiscsavarral.
Érdekes, hogy 3db 8cm-es ventit is kipróbáltam, a CPU-ra készült Glacialtech és egy régi tápventivel is felment 85C-ra, de Azona tápventivel még nem ment 75fölé. Alapon 42. Persze GPU húzáshoz nem elég, de én inkább a sávszélességre megyek és a memóriát ''erőszakolom''.
Más: Oblivion
1024*768-ban másnak is akad az intró? New Game, majd egy faszi beszél, de beszaggat az animáció, 640*480-ban nincs gond, de nehogymá azon kelljen futtatni.
Kicsit magasra tették a mércét."Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest