Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marseille199

    senior tag

    Üdvözletem az Uraknak!

    Zseblámpa vásárlás előtt állok.
    Mindennapokra, túrázásra, ha olykor kellene, felpattintanám bringára, amikor kell az erős fény, no meg munkám során, fotósként néha kellene éjszaka vaku helyett egy korrekt fényfoltot adó lámpa.
    A fókuszálhatóségról már jó ideje letettem, rájöttem, hogy nem feltétlen jó dolog, meg annyira fogalmatlan sem vagyok, de a végső döntésben kérném tanácsotokat, esetleg ha valami modell elkerülte a figyelmem, akkor természetesenat is örömmel fogadnám.

    Az álomlámpám egy Olight s2/s20 baton lenne, de jelen állapotban sajnálom rá/sokkal fontosabb dolgokra kell a pénz.
    De a méret/teljesítmény/módok/üzemidő valami nagyon kellemes elegye ez a lámpa. Ehhez hasonlókat néztem, szám szerint hármat.

    Az első, a jó öreg, itthon mindenkinek ajánlott Convoy S2+ . Ez a legolcsóbb, legésszerűbb. De a módokkal nem vagyok kibékülve, meg hosszabb is, mint a másik kettő. Használatban kb semmi, szemre a tömzsibb következő kettő szimpatikusabb

    A másik a Jetbeam cég terméke:

    KO-01

    És az utolsó, szintúgy Jetbeam,

    EC-R26

    Ez utóbbi kettőnél lényegi különbséget nem igazán látok, műkösédben, fényerőben, üzemodőben, szinte semmiben.

    Nagyon tetszik az, hogy a jetbeamekhez egyelőre nem kell töltőt vennem, elég az akku.

    A kis Convoy narancshéj textúrájú reflektora viszont, ha jól gondolom, akkor lágyabb átmenetet képezne a hotspotból. Ami nekem jól jönne fotózásnál.

    Szóval elég nehéz a döntés, ebben kérném segítségetek.

    Hálásan köszönöm!

    "Amikor a kép életlen, a gondolat éles, és amikor a kép éles, a gondolat eltávolodik a fókuszponttól." - Hiroshi Sugimoto

Új hozzászólás Aktív témák