Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
NAh visszajöttem egy kiadós ebédről
4 zsemle szendvicsnek megcsinálva + 1 pohár meleg teaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Áááhh ez elég gyér volt most
Csak belevégtam 2 szelet csirkemellsonkát, meg kis majonézt azt pá
Amúgy sose tudnék megenni 12-t, azt kiokádnám már a 7-8nálRevan ez kuuuuurva nagy!!!!
De meglepődtem[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
máyköl
veterán
Megyek tanulni! Sziasztok!
-
fekeandras
őstag
Hohohohohoo ... Télapó ittas,dagadt a mája,szép a cipője,bűzlik a szája,rák-rák végbélrák rajta piros anorák!
Két szarvas húzta,felborította,jól megtaposta,le is hugyozta,hejhóó halihóó be is szart a télapó! -
máyköl
veterán
Visszatértem!
-
pohár
félisten
válasz fekeandras #2908 üzenetére
Ez tök jóóóó
Mind a vers, mind a kép
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
máyköl
veterán
válasz fekeandras #2908 üzenetére
Te is miku-ra váltod az avatarod?
-
máyköl
veterán
válasz fekeandras #2912 üzenetére
Énis?
-
pohár
félisten
Nah srácok...
Ki akar egy rettenetnagy buiban szilveszterezni??Disco's Hit Szilveszter
"A szilveszteri buli helyszíne változott! A buli a debreceni Főnix Standionban lesz! A jegyek jövő héttől kaphatóak lesznek itt az oldalon és a jegyirodákban is!
Sok egyeztetés után és visszajelzés után most már biztos, hogy a buli Debrecenben folytatódik!
Elnézést azoktól akik megvették a jegyet az Arénára, természetesen teljesen visszatérítjük az árát, illetve igény esetén érvényessé tesszük Debrecenre!
Most már gőzerővel készülünk a bulira! Azt tudnotok kell, hogy a nagy titkolózás eddig nem hiába volt ! Majd meglátjátok, meghalljátok!
Jegyárak:
Az első 2000 db Jegy: 2900 Ft.
A második 2000 db jegy: 3490 Ft.
A további jegyek és a helyszíni jegyek: 3900 Ft.
A VIP jegyek egységesen: 12 000 Ft.Hamarosan kaphatóak a jegyek online és országszerte a jegyirodákban!
Hétfőtől bővebb információk is elérhetőek lesznek!"
-
<NewL>
addikt
debrecenbe vagyok bibii
There's an app for that
-
Bub0rek
tag
Szép estét mindenkinek! Boldog Mikulást. Na mi van mindenki be mikulásosodott?
[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz fekeandras #2920 üzenetére
Hát igen, kinek hogy
-
Bub0rek
tag
Én is kaptam csokikat, milka szives-et , kitt kett-et, akkor egy tábla csokit, egy kis figurás mikit, meg sósperecet. Hál istennek virgácsot nem kaptam , már rég ótta.
fekeandras: akkór te rosszabb vagy mint egy gyerek. Nekem még a tavalyi nagy miki csokim is meg van.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Bub0rek #2922 üzenetére
Jaja, sajna már hamar sötétedik...
Én eddig semmit, majd meglátjuk
-
pohár
félisten
válasz Bub0rek #2928 üzenetére
Ohh köszike babám
Itt is esett egész nap az a qrva eső...De legalább pizza lesz vacsira, már érzem a sütőből kiáramló sülő tészta és feltét illatát
Ismerősöm képei, tud a srác valamit
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
-
Bub0rek
tag
Na most vigyázzatok ám magatokra, a sok miki-hez egy őrdög is tartózik
-
tomyoy
senior tag
szép estét!
ma nagyon durva napunk volt haverral bementünk szolnokra, délután 3 kor, már reggel 8 kor láttam hogy visszajelez az akksi visszajelző, de nemfoglalkoztam vele, abban a kocsiban mikor mi igy és úgy villog stb....majd megyek kicsit és jó lesz....egész délelőtt mászkáltunk, csak nem esett le hogy az index relé nem kattog igy utólag már vágom na mind1 szolnok szakad az eső de mint atom....lámpa "olyan halványan világit nem?" de mondom akksi még mindig jelez...majd ha megáltunk megnézzük a biztiket stb....minden zsir....sötétedik...na induljunk vissza....tötö tötötöötött semmi. tö KO....na bazz lemerültünk betol....megy de lámpa épp hogy virizsol, index kanyar....ááááááFULL sötét....elindulunk szakad ablaktörlő ko, na jó még 100 méter és parkoló ...10 méterre parkoló előtt előttem satufék egy kocsi..én meg megpusziltam a vonóhorogját( 1mm-en múlott) full nemláttam semmit aztán mikor parkoltunk le akkor már leált a motor és odakellett tolni villogtak ránk dudáltak biztos szidtak mitn a gép de ott sehol nemtudtam leálni ráadásul szakadt....
generátor vagy generátor vezeték bizti valami szitment...áááááááájah busszal jöttünk haza és szarrá áztunk
és a legrosszabb hogy nincs itthon szesz
nyiknyiknyiknyik
-
-
|*HayHa*|
aktív tag
ASDASD remélem németbe szilveszterezek
#### I <3 Deutschland ####
-
pohár
félisten
Jaj már megint erotikusan túlfűtött lett a topic
Házi pizzát ettem Bubi, 2 félét: fokhagymás-tejfölös alap, rajta csirkemellsonka és sok sajt, a 2. féle pedig paradicsomos alap, cs. sonka, paradicsom, főtt tojás, és saajt
Úgy belaktam, este megpusztulok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Le Mans Ultimate
- Magisk
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest