Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vandor01

    őstag

    Miert is kene birosagra menni?

    Ertem en csak a szokasos wook menetrend!
    mar ez elejen bunozonek kell kikialltani azt aki mar mashogy mer gondolkozni is :)
    kriminalizalni kell azokat akik nem kajaljak a fosodrotu hulyeseget :DD
    Nem mi akarunk az utcaban racerral csapatni vannak itt masok akikre mar ezert a gondolatert is bilincs jarna :)

    Az elmult 20 evben jol kiismertuk az EU-t es a szagmai szagertoi bandajat ugy hajlitjak a szabalyakat ahogy nekik tetszik vagy ahogy megkorrumpaljak megkenik oket bocs meglobbyzzak oket ha megse akkor kibasznak mindenkivel.... kozben jon az igazsag es rajuk rugja azt ajtot majd sajat torvenyeiket szabalyaikat szepen elegansan sutba dobjak ha az erosebb kutya ugy adja nekik parancsba... vagy borondbe csomagolt eurokotegek garmada atgurul hozzajuk.... jo sokan a birosagon vegzik... ja nem megse!

    miert is van a C1 alkatagoria 250-900grammig mikor a minden hajjal felkent szagertok 1kgban gondolkoztak az elejen? Ja mert veletlen egy Dji gep 907grammos :)
    Belengettek a 900-at es nem volt kisborondnyi juro elokeszitve?
    hat a 900 maradt az 1kg helyett inkabb :DDD

    vagy miert is van meg mindig bizonytalansag 3 evvel a torvenykezes eletbelépése utan?
    pl a lakott terulet? .... egy magyarazat "ahol emberek laknak" es meg a TV ben is azt szajkozza vmi valahonnet jol fizetett szagerto.... ekko ez fasza az egesz foldbolygon emberek laknak.... huzzuk a holdra vagy marsra azt ott dronozzunk mit az INGENUITY

    aztan ott van az EU-s uborka torveny!
    az okosok kitalaltak hogy csak egyenes uborka mehet az uzletek polcaira meg is torvenykeztek eletbe is léptettek... de b+ az a rohahadt szemet bunozo gangster uborkak nagyresze nem akar egyenesen noni csak gorben nol! és raadasul meg az zoldsegesekhez is jut belolle arrol nem is beszelve meg is veszik! a zoldsegesek meg jarnak a birosogra!!! ja nem megse.... sot az EU-s vizfejuek epulete elotti Ali zoldsegeseben meg is nezheti a torvenykezo milyen fajan dolgoztak... a semmiert es senkiert... adomentessen zsiros fizetesert....

    Kivancsi leszek 100db 5 collos gepbol hany egyenes es hany gorbe uborka lesz?
    megjosolom 99% meg fog gorbulni!
    Tomegevel mehetnek a gorbe uborkak a birosagra!

    Mar eleve ott kellene kezdeni hogy akarmilyen dron versenyt whoop vagy hetvegi ringes gyakorlason csak egyenes uborkaval lehessen resztvenni!
    De biztos igy van! De elobb utobb igy lesz :) ketsegei senkinek ne legyenek!

    [ Szerkesztve ]

    CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

Új hozzászólás Aktív témák