Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    Feleslegesen vitáztok, ezeket a köröket mi is lefutottuk Synthel is, meg mással is, és emlékeim szerint, sikerült konszenzusra jutnunk.
    Nem keresem vissza, de emlélkezetből.

    Amiben Synthnek igaza van, az az, hogy van az a szint, ami felett számítanak a grammok is, Ezért használnak a streamerek is ilyen egeret, mondjuk általánosan plat/dia-tól felfelé, egyre jobban számít az egér súlya/tömege. De nincs hirtelen határ, hogy nálad számít, nálam nem. Minél szarabbul játszol, annál kisebb ennek a jelentőssége, egy bizonyos szint alatt pedig placebo.

    Csabának meg abban van igaza, hogy az ő szintjén (vagy én szintemen) ennek nincs túl nagy jelentősége. (Bár nem tudom, hogyan játszik) plusz ez nem mindekinél preferencia.

    Tény, hogy az itteni teszterek, egy kicsit túltolják a sensitivity-t, ha a súlyról van szó. Vagy esetleg lézeres a szenzor. Ha olyan egérrel játszol, ami nehéz, és/vagy lézeres a szenzora, akkor bizony mész a pokolra :D Pedig ez nincs így, és ezzel kapcsolatban is volt vitám, szintén az egér topikban, de a topikgazda kérésére törölve lett. Túl sok helyen ütötte be a lábát ugyanis. ;]

    Pár mondatban:

    Különböző okok miatt, FPS-hez kerestem olyan egeret, ami sok gombbal rendelkezik, hogy ne a billentyűzeten kelljen keresgelném, melyik gomb mit csinál.

    Ehhez kezdetben egy Roccat NYTH-et akartam használni, de aztán rájöttem, hogy az MMO egerek sem megoldás, mert azok is mindent a hüvelykujjra hárítanak, noha ott van még 4 másik. Bevallom, nekem elég szerencsétlenül állt a kezemben, pedig a Nyth moduláris gombokkal rendelkezik, ha valaminél jól el lehet különböztetni a gombokat, akkor a Nyth az az. De 2 hét sem kellett, és ment cserére, jött a Leadr

    Nos, én egyedüliként ezen az egéren találtam elég elkülöníthető gombot ahhoz, hogy a billzetet csak irányításra kelljen használni. Egy jól átgondolt, minden szempontból (számomra) tökéletes alkotást sikerült a Roccatnak az asztalra tennie.
    A súlya (pontosabban a tömege) 128g (anno lemértem, de már nem emlékszem, most gugliztam) ami alapján nem indulhat a lightweight kategóriában, de még mindig bőven használható.

    Az tény, ha a Leadr-nek lenne könnyített (de nem butított) változata, akkor azt választanám, de nálam is sokadik a prioritások között a súly. A használhatóság előrébb van.
    De kinek mi ugye.
    Na peace. Én annyit tanácsolnék még, hogy ne erőltessétek a saját preferenciáitokat másra, mert nem vagyunk egyformák.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák