Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The Goth

    tag

    Látom sikerült belenyúlnom.
    Akkor vegyük sorra;
    Az egész abból indult ki, hogy nekem már fel van rakva egy 60-as UPCD szett, lekábelezve, működik. Na már most itt jött az, hogy a Digi aktuális ÁSZF-je (amiről mostanra talán megállapíthatjuk, hogy ír furcsa dolgokat) szerint nem lehet saját beüzemelést kérni, pedig nekem (legalábbis eleinte azt gondoltam) elég lenne a boxokat kicserélni, azt lenne öröm és bódógság. De egye fene kifizetem a telepítési költséget a semmire, legyen hát.

    "Beszélsz a szerelővel, hogy te nem kérsz semmit, maradjon minden a régiben, így csak belépési és kiszállási díjad lesz."

    Itt jött az, hogy a 60-as tányér a diginek nem is elég, pedig ugye ugyanaz a műhold, szóval akkor a belépéshez kb. ugyanaz kéne, mintha nem is lenne semmim hozzá, majdhogynem teljes újraszerelés. Ekkor szedtem elő a már sokszor felemlegetett ÁSZF- et, és számoltam ki a fentebb láthatókat.

    Nahki:
    "Az antenna 5000" Ez nem tudom honnan jött, mert 14500ft.-nak írják.
    "Nem értem miért annyira elképesztő hogy fizetni kell azért mert valaki munkát végez neked."

    Valamit nagyon félre értettél. Semmi bajom azzal ha valakinek a munkáját meg kell fizetnem. Én se dolgoztam soha ingyér senkinek, nem is tenném, csak arról volt szó, hogy konkrétan a semmire (már ha a 60-as szett elég lett volna hozzá) fizettem volna ki. Ez a nem mindegy.

    "A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

Új hozzászólás Aktív témák