Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Dinasti #6540 üzenetére

    Én is a PlugY modot javasolnám, amit maajsz is írt. Igen a legfrissebb verzióval nem jó, úgyhogy külön régebbi verziót kell hozzá letölteni. Ha érdekel hogyan, ebben a videóban szájbarágósan elmagyarázza a srác, én is ez alapján tettem fel nemrég. Az egyedüli dolog, amire rá kellett keresnem a neten telepítéskor, hogy miért nem akarta elfogadni a CD kulcsom. Be kellett regelni a kulcsot battle.net oldalon és adott egy olyat, amit már elfogad a telepítő.

    PlugYnak hátránya, hogy nem online, tehát solo csak. Viszont meg van növelve gyakorlatilag végtelenre a stash (bank), és egyszerűen tudsz karakterek közt is cuccot átadni. Ezen felül a csak ladderen működő rúnaszavak is használhatóak vele így nem maradsz ki semmi jóból, és a cow levelen is ölhető végtelenszer a cow king. Ja igen, a szintlépésekért járó pontok/skillek bármikor átállíthatóak benne. Ez talán az egyetlen dolog, amiben jobban hozzányúl az alapjátékhoz, ahol actonként egyszer van lehetőség resetelni mindent. Bár ha jól tudom végül hoztak be valami megoldást többszöri resetre is a játékba, de plugyval sokkal egyszerűbb. Egy veterán játékosnak jó az eredeti rendszer, de hozzád vagy hozzám hasonlónak, aki nem vágja kívülről az összes skillt, itemet, aurát stb.t, annak okozhat bosszúságot egy rosszul elosztott pont.

    Amúgy pár órányi szenvedés árán leöltem Countesst hellen, de rengeteg rejuv poti és gold ment el erre az egy killre is (mármint oda jutni főleg, maga a "boss" nem volt olyan gáz). Holnap szétnézek össze tudok-e már rakni valami ütősebb rúnás itemet, mert elég gyengus vagyok. Meg láttam olyan buildet ahol a warcryt is használják frenzyvel, azt is kipróbálom majd sztem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák