Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz granini #66603 üzenetére

    Más kaszttal van 2-3 top 1000-ben legalább, DH-val 1. Mellesleg ez nem leszólás. Tényleg ugyanolyan. Nincs vele baj... Egész addig míg nem szarozza le a kolléga az "összes többit". Kszton belül, vagy kaszttól függetlenül. Főként hogy mást nem is próbált. Nem azt szólom le hogy ugyanazzal akar valaki menni, amivel más és ami könnyű és erős. Azt szólom le, hogy ezek után hirtelen annyira profi lesz, hogy elkezdi fikázni a többi próbálkozót aki esetleg mást próbál.. Egy játékban... Mert nem hatékony. Normál módban ahol már nyilatkozott lényegében, hogy nem játszik neki a "Verseny". Akkor milyen alapon?

    "En nem vagyok top streamer, hogy en tanitsam a vilagot monkozni."
    Nem, te keresel gondolom valami támpontot ami alapján összedobod a karaktered alapjait és onnan drop vagy "érzés" alapján dönteszt és módosítgatsz. Vagy nem? De nem az van, hogy elkezdesz egy buildet, van 10 skill amit soha nem is próbáltál és erre aki beteszi a skillsorra valamelyiket az "szar".

    Nem listázom a hibákat. Örülök ha a sajátjaimat megtalálom többé-kevésbé. ;)

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák