Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DoxaM

    aktív tag

    válasz pc360 #105492 üzenetére

    @Nem "fejlesztők" kellenek @

    Ez igen, nagyon ott a pont ! Ez egy complex egész, nem 1 összetevős feladat és csomag, hogy ott van a "szuperkockaprogramozó" és akkor ő meg olyan játékot csinál majd, h leszpod magad. Hát NEM !
    A fejlesztő azt csinálja, amit mondanak neki, amivel egyébként nincs is baj, kisebb dolgokat, megcsinálnak jól, de egy ilyen Diablo atmoszférát komoly fantasy háttér és izlés és tehetség (rajz legfőképp) nélkül az életbe nem kódolnak össze .

    Ez a breivik is itt haknizik (a torchal neki is lett volna lehetősége...), de az egész egységet nem ő csinálta a fejlesztő másodlagos, ide komoly, igényes fantasy designerek kellenek és írók, persze egy fejlesztő nélkül ők sem tudnak semmit, szóval ki kell egészítsék egymást és akkor az animátorok, hogy ne olyan nyomorék isiászos mozgása legyen a karakternek mint a korai POE-nek...ha itt összeáll a kép, akkor kaphatsz egy brutál játékot, de ez szerencse kérdése is szvsz.

    A pénzt nyilván a vezetőség adja és okézza le adott xy melóst referencia,próbaidő alapján tehát a vezetőkön is múlik, hogy értenek-e hozzá valamennyire vagy, hogy pénzre mennek most vagy minőségre.

    a d3 megjelenése után egyértelmű a pénz-vonal körvonalazódott ki.

    A hulladék mobilos bejelentés után, nem tudom mi várható d4 kapcsán, ha lesz is.......

Új hozzászólás Aktív témák