- Karácsonyfaként világíthat a Thermaltake új CPU-hűtője
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- Kicsit extrémre sikerült a Hyte belépője a készre szerelt vízhűtések világába
- Egészen nagy teljesítményspektrumon fedné le a mobil piacot az AMD
- Kihívás a középkategóriában: teszten a Radeon RX 7600 XT
- Gaming notebook topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Az USA vizsgálja a RISC-V kínai terjedésének kockázatát
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Logitech Z906
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Hirdetés
-
Már tudjuk, hogy mikor jön az idei Xbox Games Showcase
gp A showt egy külön Direct előadás követi, ami szinte biztosan az idei Call of Duty lelepelzése lesz.
-
Agyi chipes gyártóba fektetett a kriptocég
it A Tether 200 millió dollárt fektet a Blackrock Neurotech agyi chipes vállalatba.
-
Új Beats fej- és fülhallgatók jelentek meg
ma Frissítette a Solo termékcsaládot az Apple házi audiomárkája.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisi047
aktív tag
Látom nagyon érzékenyen érint, nem akartam a lelkedbe gázolni. De azért személyeskedésbe ne menjünk át, én csak egy véleményt írtam, még ha azzal nem is értesz egyet. Nem tudom miért kéne értenem a vendéglátáshoz, értsen hozzá az, aki ott dolgozik, én a vendég vagyok. Vendégként pedig teljesen jogos elvárás, hogy az étel finom legyen és tiszta körülmények között készüljön. Azzal természetesen tisztában vagyok, hogy a hatékonyság érdekében vannak bevett trükkök, sőt olyan ügyeskedések is, amikről talán jobb is ha nem tud az egyszeri fogyasztó. De ez nem jelent mentséget a rossz gyakorlatra.
Az elképzeléssel egyébként semmi baj, annyira nem speciális, hogy máshol ne legyen ilyen, a baj a kivitelezés módjával van. Én eddig két helyen láttam, hogy a rúdról levágott húst vaslapon még kicsit megpirítják és mellé odarakják a pitát is, megnyomkodják a szaftban, szépen átmelegszik, megpirul, kiváló íze van. Nem értem miért jó, ha gázlángba tartják kormosodni, az viszont hogy a gázégő vasrácsán végigdörcsöli a pitát már nekem nem tűnik jó ötletnek. Azon lerakódik a zsír, ami szépen ráég, kormos lesz és ha nagyon messzire akarok menni akkor elképzelhető, hogy hanyagul lett takarítva. Azért valljuk be nem kell vendéglátói véna annak megállapításához, hogy azt a rácsot nem erre találták ki, és elég nehéz lehet tisztán tartani. Már ha takarítják egyáltalán. Én nem gondolom, hogy ez rendben van, pláne hogy a végeredmény sem volt fogyasztható. Kormos, kellemetlen szagú és ízű pitát bontottam ki az alufóliából, ez nem csak az én véleményem. És természetesen meg tudom különböztetni a fahéjat a szegfűszegtől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szevam: Érzelmi magabiztosság/biztonság - miért megyünk sokan külföldre valójában?
- Alkalmazásbemutató: Keep
- Gaming notebook topik
- Súlyos adatvédelmi botrányba kerülhet a ChatGPT az EU-ban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futott egy Geekbench kört egy új HTC készülék
- Apple notebookok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...