Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .:T.H:.

    aktív tag

    válasz Balancee #2365 üzenetére

    Teljes mértékben jól látod a dolgot. Nekem azért is volt nagy élmény a napokban az hogy bemegyek egy random külföldi szerverre, azt mondom hogy hi v. hello all; mindenki köszön és csendben megy tovább a játék. Ha vkit lelövök, az nem méltatlankodik, csendebn van, egy árva bind sem jelentkezik tőle. Szép lövéseknél esetleg egy pár betűs dícséret és kész.

    Hazajövök ezután magyar pubokra és folyik a bind a képernyőn, kicsordul a moncsiból a sok szitkozódás, kultúrálatlan beszéd. Nem azt mondom hogy én csendben vagyok öröökké, ha vmit kérdeznek válaszolok, sőt néha elbeszélgetünk embererkkel dead-ként a dolgokról. Nem káromkodok,egyrészt mert nem látom értelmét, másrészt mert távol áll tőlem, harmadrészt a klánszabályzat szerint amit az egyik baráti klántól kértünk el és tartjuk is be a pontjait.Ami belőle ide vonatkozik:
    3 . Káromkodás : Manapság nagy divat és jópofának tűnhet néhány embernek, de nálunk kialakult hagyománya van, hogy nem tűrjük a káromkodás semmilyen formáját ! Első esetben figyelmeztetés, második esetben ''kick'' jár érte a szerverről. Te se káromkodj, ne beszélj csúnyán! Mutass példát, ne vedd fel azt a stílust, amit egyébként teljesen elítélnél! Főleg idegenekkel szemben ne káromkodj, ha valami komoly nézeteltérésed támad valakivel - a klánunkat is érintő dologgal kapcsolatban -, akkor se menj bele. Tájékoztasd az esetről az adminokat. Amennyiben szükséges, megtesszük a megfelelő lépéseket. Akárhol megfordulsz, mint játékos, jusson eszedbe, ha mondasz valamit, ez egy idegennek úgy jön le, hogy az xy klános mondott valamit, tehát először gondolkodj! A klánt te is képviseled!!! Tedd ezt megfelelően!

    - Ugyan, kedves Potrien, milyen volt az útjuk Párizsban... - A PH! egyik legjobb hsz-e: http://prohardver.hu/p.php?mod=40&id=351450&start=1374&len=1

Új hozzászólás Aktív témák