Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #112125 üzenetére
Na ne bántsd. Tavaly még az ilye gépeket vaccsi újszerűnek hirdette.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Mercutio_
félisten
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #112343 üzenetére
Ha valaki kevésbé szolid órát szeretne itt az SRP639 búvár
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #112406 üzenetére
Erőforrás gondok vannak és nem tudnak kapacitást bővíteni...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #112460 üzenetére
Tudtam, hogy valami kimaradt:
Orient WV0021TX Chronograph óra
Új, fólliás, külföldi vétel, gyári dobozzal, papírokkal, mivel JDM (Japán belpiacos modell) nem garis. Solar szerkezet, tengerészkék számlap
Ár: 54.999.-Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #112671 üzenetére
Ha szemléletváltást nem is hozott volna, legalább szélesedik a világképed. Vagy ez ellen is van kifogásod?
Engem minden esetre érdekelne az iOS világa, csak pénzt nem akarok érte adni. De most komolyan, 55 k-ért megvettem a cég pénzén a Mi A1-et up to date rendszerrel. Mi a legolcsóbb készülék az Apple részéről, ami még futtatja a legfrissebb, vagy eggyel korábbi rendszert és ez a hardver mire elég, egyáltalán megáll-e 55k-ból? Szigorúan új, számlás, garis termék jöhet szóba.
Szintetikus tesztek, felhasználói élmény, a rendszer fluidsága lenne az összehasonlítás alapja, a kiadás éve, a kijelző mérete, felbontása mellékes.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #112850 üzenetére
Már-már használt autópiacos utánérzésem van az ilyen hirdetései után...
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz Mercutio_ #112989 üzenetére
Az előzményben szereplő cuccok közül a SARB035 elkelt, az összes többi még eladó.
Jelige: Közeleg a...........tél/vadkanapó/karácsony
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
gzbotii
nagyúr
válasz Mercutio_ #113141 üzenetére
Apum villanyszerelő volt, sok ilyen storyja volt, amikor ismerős/munkatárs/stb megkérte, hogy valamit nézzen meg/kössön át)javítson meg aztán volt kábel a szomszédba is. Legjobb, amikor a villanyora után egyből, egy fovezetek behúzva
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #113320 üzenetére
Páromat nem épp bunkónak ismerem, de épp mostanában íratta be a személyijébe a dr-t, hogy az irodista kollégái ne flegmáskodjanak. Gyógyszeriparban dolgozik vegyészmérnökként és amikor a társosztályokra melós ruhában visz át mintát, papírt, lenézik, mint egy szakmunkást, aztán koppannak, mikor bemutatkozik.
Sajnos tényleg nincs jó pedigréje a becsületes,kétkezi munkának. Csak azt nem ismerik fel, hogy amíg fehér előkelő munkára mindig van ember, a kulimunkára nem éppen.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #113337 üzenetére
tegnap találkoztam egy ismerős csajjal akivel már nem dumáltunk régóta, nagyon kis cuki és mindig rájövök, hogy mennyi módon lehet élni. ő pl. étteremben dolgozik, egy manapság elég trendi helyen, az elmúlt hónapjában pl. 260 órát dolgozott, egy része bejelentve, egy része zsebbe, és mindenhol ez van. de ő pl. így is szereti, hasznosnak találja, annak ellenére, hogy igazából a pénzre amit ott keres nincs szüksége ennél szerintem egy auchan-os bejelentett munkahely jobb.
az pedig örök kérdés marad, hogy mennyiből lehet megélni, mindenkinek mást jelent ez. lásd a thread-et a másik topikból, de már nem akartam folytatni. ott azt írja a srác, hogy havi 60k-t költ kajára. na már most egy egészséges, változatos étrend ennyiből egészen biztos nem hozható ki. ha ketten elmegyünk egy közepes helyre, az már rögtön 12-15k, de egy korrektebb ebédmenü is legalább 1500 ft.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz Mercutio_ #113524 üzenetére
pedig vakolat, cserép, ez-az eseget néha....
Arra ott a Ptk, max zsebből kell kifizetni :-)
6:560. § [Az épület tulajdonosának felelőssége](1) Épület egyes részeinek lehullásával vagy az épület hiányosságai révén másnak okozott kárért az épület tulajdonosa felelős, kivéve, ha bizonyítja, hogy az építkezésre és karbantartásra vonatkozó szabályokat nem sértették meg, és az építkezés vagy karbantartás során a károk megelőzése érdekében nem járt el felróhatóan.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest