Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz snecy20 #149113 üzenetére

    Figyelj rosszul nem szeretném kifejelzni magam. Kb így próbálom .. ott a Blizzard megcsinálta a warcraftot a starc craftot a Diablot a WOW-t. majd ugye jöttek a keigek második részek stb. hiába volt bugos picit stb a nét eltürte mert már sok nagyot letett az alsztalra és így tolerálta a dolgokat és 1-2 hónap és javítva lettek.

    Itt van ez a cég odabasztak avilágnak a Witcher 3-mal mindenki oda vissza votl érte 2x is. stb. Na ez egy jó cége jót kapsz tőle. Erre nem ám az ,hogy na akkro kiadunk egy totál kész játékot megint és burtál stabilak leszünk.. nem elkedztek hypeolni orrba szájba a na okosok aztán midnenkie folyt a nyála és mindenki egyre jobban kvöetelte stb. ott az a másik a death tstanding vagy mi. 2 traielren kívül semmi nem volt a megjelenésig. SE Gamer székek se GPU-k se semmi és mégis nagy siker lett.

    Szóval kaidtak volna 2 -3 jó játékot és segg sziklátt lettek volna. De érted azért iylen hibákat mitn ez pl.


    Ez meg PC. [link] Szerinted iylet meglehet csinálni ? Ennál nagyobb baromságot nem láttam még már bocsánat.. egy rophadás kód átírással amit egy szaros külsös cég megtud odlani AMD CPUI-val gyorsulsz 10-20 FPS-t csak mert a kódba ez van... menyjen már a ... ba és Én még adjak 20.000 ezért.

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák