- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
maskimx
senior tag
Szerintem kicsit túl van dramatizálva az egész. Nagy ünnepélyesen váltunk az új játékra, a régit meg felégetjük és sóval hintjük be a helyét
Amikor én váltottam pr-re, akkor úgy gondoltam soha nem térek vissza az alapra, aztán még is ott leszek a waron, meg néha felmegyek helizni random szerverre, csak a nosztalgia és a régi haverok miatt.Lehet itt nagy könnyes búcsút venni meg szakítós jelenetet rendezni,
"a sohaviszontnemlátásra" de ez csak egy játék. Nekem pl egyszerre 3-4 van a gépemen, és bármikor bármelyikkel játszhatok. Ha az egyiket épp unom, mert kempelnek vagy nincs fenn ismerős, akkor kattintok a másikra és továbbra is jól szórakozok. Nálatok ez nem így megy? Van valami kényszer az elkötelezettségre?Mindenesetre ég veletek, kívánok nektek további sikerekben gazdag utat a nagybetűs ÉLETben, sok szép fraget és spawnkillt, csini rangokat meg unlockokat. Jó szelet a repüléshez és tömör talajt a tankozáshoz, 0 pinget a heccsátokhoz. A hitbox legyen veletek, dága emléketek örökké a szívemben fog élni..
www.tacticalgamer.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Microsoft Excel topic
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Anime filmek és sorozatok