Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem személy szerint egyik ATI kártyámmal sem volt melegedési problémám, pedig volt jó pár. Ráadásul másfél évig nyúztam egy AGP-s X1600PRO-t, és még a legnagyobb melegben sem fagyott, pedig semmi hűtés nem volt a Rialto-n, abszolút pőrén állt. Mellette egy 3 gigás P4 ontotta a meleget, szóval azt sem lehetett mondani, hogy hűvös szellők lengedeztek a chip körül.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Atom Maki
tag
Szia!
Pont ez az, hogy nem a GPU/RAM melegszik, hanem az a kisujjfélkörömnyi VRM, amin van az a kisujjkörömnyi fekete hűtőlap.
Nekem reggel zárt házban, GPU 40, VRM 51 volt.
Mivel a kártya agp-ről nem tud annyi szuflát felvenni, ezért a többit a 12 v-os csatiról veszi. Ezért aztán szerintem az agp-s kártyán jobban is melegszenek ezek a fesz.szabályzó áramkörök - szerintem.Mit hallott a Terminátor utoljára? Dik'má szinesfém!
Új hozzászólás Aktív témák
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 8GB GDDR5
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest