Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
CurrentValue
tag
Sziasztok!
Ezt a konyhát szeretném elkészíteni.
A képen ha minden igaz a következő szekrények találhatóak:
Alsó szekrények:
30as
60as beépithető sütőhöz
100as
90x90es sarok
15ös polcos elemFelső:
60as üveges
60x60felső ( erre is mehetne üveges ajtó)
40es felső elemA képen az van amit látványra nagyon tetszetősnek véltem, de természetesen vagyis kötelező jelleggel Várnék tőletek 1-2 szakmai jótanácsot.
A hely egyébként 350x200as jelenleg előszobaként funcionál.
Szinek és munkalap tekintetében, még várok mi lenne a legolcsobb és legjobb megoldás a számunkra.
-
CurrentValue
tag
-
CurrentValue
tag
válasz Winner_hun #4819 üzenetére
A színeknél az olcsóság dönt.
Igazándibol arra lennék kiváncsi, mennyiböl lehet kihozni egy ilyen konyhát. érdemes-e SK nki ugrani, stb.ha pl neon zöld forntot szeretnék, olyat hol és mennyiért kapok?
-
CurrentValue
tag
Végül találtam egy számomra megfelelőt designba, gépekkel, mindennel, ezt fogom átalakítani a saját szám íze szerint, ( valamivel több a szekrény mint amennyit fel tudok használni így marad anyagom, egy előszoba falacskát is összedobni azonos anyagból, meg egy jó sarokra való is van benne. ) Ha itt lesz a szekrény és bepróbálom a helyére majd jövök tanácsért.
Mindenesetre 65k-volt gépekkel együtt -
CurrentValue
tag
Milyen áron és technikávallehet összeraasztani a munkalapot konyhába?
A konyha amit vettem L alaku lappal volt szerelve, a mosogato viszont rossz helyen van, szeretném kivégni azt a részt és össze"todozni-fodozni" Lehetséges ez vagy inkább vegyek uj munkalapot? az én konyhám L alaku ugyan ugy de 260 a hoszabb és 90a rövidebb oldal, a megvásárolt az meg 200x240es volt.Azt gondolnám hogy érdemes megghagyni amugy mert 5cm vastag és elég tutinak tünik az anyaga is.
-
CurrentValue
tag
azért nem 20cm-es darabok ezek, de sajnos a butor adottságai miatt, 2 helyen kellene kipotolnom. lamellozás nem igényel speciális szerszámot?
Holnap teszek fel képet nektek a jelenlegi állapotrol voltak egyéb munkák is a konyhán, tapétázás stb.
Szerencsére nem 10évig nézem csak egy ideiglenes konyha, ezért nem is készitettem komolyabbat
-
CurrentValue
tag
szükségem lenne 2-3db butorlapcsokára, milyen áron kaphatom meg szerintetek?
a felső 2 darab az erezett fekete bútorlap, az alsó pedig nyir lap, nyírből még szükségem lenne néhány darabkára
Foggalmam sincs az árakról, mivel a bútort használtan vettem és az igényeimhez szabtam eddig nem kellett plusz lap.
-
CurrentValue
tag
válasz Winner_hun #7327 üzenetére
jövőhéten járok gödön, addigra nem tudsz nekem szerkeszteni ilyen lapokat?
jha meg amit kifelejtettem, élfolia, kellerá? konyhabutor hátlapnak lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest