Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • khorvat

    senior tag

    válasz Intruder2k5 #7882 üzenetére

    65534 azt hiszem torrent de nem az rtorrent hanem a transmission(d) portja

    Na megvagyok firmware frissitessel vegul is az UJ Oleget probalom most ki elso korben aztan lehet lesz ebbol hamarosan Tomato!:)
    Aki uj olegre ter at annyi hogy SSH-t utan be kell kapcsolni webes feluleten vmint a post-xxx fajlokat ugye elveszitjuk illetve az fstab fajlt is igy a mountolas stb. nem lesz jo elsore de ezt szinten a webadminos feluleten a Flashfs visszatoltese menuponttal tudjuk orvosolni ezert erdemes atteres elott es Flashfs mentest kesziteni es azt itt csak visszatolteni es minden OK!

    Jelentem a Samba hiba is megoldodott , legalabb is most nincs a logban egy hiba uzi sem Sambatol :)

    Sambaban jok az ekezetes karakterek is, de vsftp-vel sajna nem fooldali megoldast kiprobalom de nekem amit irnak vsftpd fajl nem is letezik az /opt/sbin/ mappaban sebaj majd probalkozom:) Vszinu az lesz a vege hogy telepitem csomagkent es kikapcsolom a webadminos FTP-t ,igy xinetd-vel az idozitett indulas is megoldahto lesz hogy csak akkor fusson ha hasznalni akarom!

    Ide kapcsolodo kerdes hogy a cron es xinetd azonos dolgot latnak el tehat az idozitett program futtatas pl. linusban? Ezt abbol gondolom meg hogy mind2 S10 kezdetu indito scriptet kap?
    Szal eleg csak xinetd es akkor nincs szukseg cronra , jol gondolom?

    Es vegezetul koszi a segitseget azoknak akik az elmult napokban forumban okositottak:D

Új hozzászólás Aktív témák