Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Geller72

    veterán

    válasz Cifu #4809 üzenetére

    Azért vannak itt furcsaságok. :D. Az minumim szétbssza az agyam, hogy ennyit kell váárni egy sima boot-ra egy új, clean rendszernél is. Ez abszurd. Anyám régi C2D laposa a power gomb benyomása után 15 sec-en belül login screen-nél van..ez a brutál vas meg 1+ percig csak van, még monitor sincs. Olyan, mintha elindulna, valamit csinál, (mert semmi nem látszik, monitorjel még sehol) aztán meg olyan, mintha igazából akkor indulna el, vagy rebootolna. Onnan már van kép is.

    A korábbihoz:
    Nem bsztam el semmit, megnéztem kövi nap, mindent úgy állítottam, ahogy írtad. De most jön a poén. :D.
    Szal akkor volt egy sava+exit, majd reboot - arra írtam, hogy ugyanolyan szar. Amikor viszont kövire indítottam, a biosban kapásból fagyott (azóta, előtte nem, mg terhelésen sem), így kivettem az expo2-t és az egyet is, manuálban 6 Ghz-re tettem, azóta ok. Jah, a poén. Már nem olyan sok a boot time, de még mindig sok ahhoz, amihez szokva vagyok/voltam, főleg Inteles oldalon. :D.
    Mivel save+exit volt, elméletileg mentenie kellett volna a setupot, (ahogy később ellenőrizve így is volt) mégis a második indításra csökkent (egy kicsit) a boot time.
    Olvastam külföldi fórumokon, hogy nem csak én vagyok ezen kiborulva. ennek valami komolyabb oka lehet, mert ilyen nincs, hogy egy Paks 4 ilyen fos legyen. Ennek komolyabban utána fogok nézni, mert itt szerintem valami nagyon el lett bszva. :U

Új hozzászólás Aktív témák