Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz Dj Dekko! #16842 üzenetére

    nem kell eltúlozni..mielőtt eldurran az agyam. úgy mondom mint ex-gtx470 tulaj és jelenlegi 5870-5850 tulaj. Tehát nem a levegőbe beszélek. Tény hogy hangos és meleg is volt a gtx470,az atinak se hangja se melege nincsen.DX9-DX10ben bőven jobb választás,de DX11ben Heaven bench alatt a közelébe sem ért az 5870...még úgyse hogy az DX10be futott ;] :D de mint tudjuk jelenleg egy kezemen meg tudom számolni hogy hány DX11es game van,tehát nincsen jelentősége annak hogy melyik tud többet tesszellálásban,nekem meg főleg mert nem gamelek ilyen játékokkal,ezért is választottam a pirosakat.
    és ne felejtsük el hogy a teljes értékű Fermi az 580...nem a 480 :K
    nah de szó mi szó továbbra is szurkolok az atinak,mivel elég jó irányba fejlődtek hála a jóistennek.Voltam tulaja a 4xxx szériának is az tényleg meleg volt mint állat,de ez az 5ös széria már nem az az ATi. :C :R

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák