Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz Alex91 #7094 üzenetére

    Rugózom, mert most elég stresszes problémaként élem meg, és semmi segítséget nem kapok. Nem, nem értek teljesen egyet a cikkel, mert én is úgy gondolom hogy meg kell oldani a gyerekek otthontanulását, de segítségre van szüksége szinte minden szülőnek.(akivel beszélek mind így gondolja). Ha úgy gondoljátok nem illik a koronavírus topicba akkor elengedem, de szerintem elég szorosan kapcsolódik. Én úgy látom hogy a keret hiányzik nekik, tényleg úgy élik meg, hogy ez egy rendkívüli szünet, és amikor ki akarom szakítani őket ebből, az elég nagy ellenállásba ütközik alapból, aztán amikor sem ő, sem én nem értjük a megoldandó feladatot akkor mindketten ingerültek leszünk, én alapból magasabb fokon rezgetem az idegszálaimat, hiszen többet felfogok abból hogy ezenkívül milyen következményei lesznek még ennek az egésznek. A tanárok pedig csak tolják a következő, meg a következő feladatsorokat, tanulnivalókat, és mi rutintalan tanárokként még az előző napival sem vagyunk kész. Ez az egész koronavírus háttér azért erősen rányomja a bélyegét az egészre, és még szó sincs karanténról, bezártságról, bár tény,ők nem voltak kinn az utolsó iskolanap óta. Csak én mert dolgozni járok(még)
    Tehát el lehet ezt bagetelizálni, érzem én is hogy lesz még ennél nagyobb problémám, de most ezt érzem elég élesen, és rettentően frusztrál hogy maximalista ember lévén ezt nem tudom kezelni, megoldani!

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák