Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ezekiell

    veterán

    válasz tom_tol #24634 üzenetére

    Az emberi önző butaság nyomasztó létezése. :)

    Komolyra fordítva: egyszerűen csak nem értem az ilyen embereket. Tüntetni akarnak? Nem értek vele egyet, de jó, menjenek. De hogy még maszkot se képesek felvenni? Miért? Mert szerintük ez az egész vírus egy túlfújt para, médiahoax, és nincs is itt semmi látnivaló? Szívük joga ezt hinni, de mit ártanak azzal maguknak vagy másoknak, ha egy sima maszkot felvesznek?
    Nem egy nagy kérés ez, még ha el is utasítja az ember az egész "koronaparát", akkor se tart semmiből. Ártani nem ártasz vele senkinek, magadnak se, akkor meg miért ne? Pénzbe se kerül, egy pólóból bármikor csinálsz maszkot 10 másodperc alatt. Senki se tévedhetetlen, ha csak 1% esély van rá, hogy mégis van valami járvány, akkor már megéri maszkot felvenni tömegbe menetelkor.
    De ők nem. És ezt nem tudom megérteni.

    Kurva egyszerű lenne véget vetni ennek a járványnak: ha mindenki maszkot hordana, kezet mosna sűrűn, akkor tényleg nem lenne semmi látnivaló. Meg persze social distancing.

    [ Szerkesztve ]

    Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.

Új hozzászólás Aktív témák