Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- OLED monitor topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Ha jól értem egy ilyennel megoldható az hogy mondjuk a Death Strandingben ha félig nyomom le a W-t, akkor sétál ha fullba lenyomom akkor meg fut?
-
NoMix
tag
Végre ez is megszületett... 15 év után.
Sony ps2 kontroller X gombja is ilyen
HThomas: 486dB egy leütés ami már komolyan pusztítani képes a környéket ezért nagyon óvatosan kell vele bánni & lenyomni bármelyik gombját külön parancsra lehet az elnök aláírásával. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Németh Péter
üzenetére
Nem vagyok otthon a gamerbilles témában, de a videók alapján ez tényleg az a billentyűzet, ami kizárólag játszani jó, fejhallgatóval a fejeden. Munkára meg vegyen a júzer másikat, ha nem akarja hallgatni.
A tesztelő is szerintem kidobta volna az ablakon a harmadik gombleütés után…
-
Reggie0
félisten
Engem jobban izgatna, ha minden egyes gomb egy szolenoid+magnest-t tartalmazna es nem csak a billenesi pont lenne programozhato, hanem force-feedback is, tetszoleges profillal.
-
Magyon tetszetős, de az ára riasztó...
-
Most direkt végignéztem egy tesztelői videót erről és ennek is ugyanaz a baja, mint az elődjének a K70 RGB Pro-nak. Egyszerűen csilingel, mint egy kanyarodó villamos, gépelés közben. Főleg a középen lévő gombok. Először nem is értettem, hogy miért van ekkora villamos forgalom, pont amikor dolgoznék este. Aztán gyanús lett, hogy nincs is közelben villamos. A vége az lett, hogy visszavittem a francba az egészet. Egyszerűen az őrületbe kergetett este a csilingelés. Napközben mondjuk nem volt annyira zavaró. A billentyűk háttérvilágítását mondjuk visszasírom, az nagyon profi.
-
dqdb
nagyúr
Körülbelül annyira, mint egy átlagos lineáris, nincsen a kapcsolókban belső tompítás halkításhoz.
Érzetre sokkal simábban járnak, mert lenyomáskor nem súrlódik egymáson két fémfelület a hagyományos MX belsővel ellentétben, plusz a szoftveresen állítható érintkezési pont a nagy extra.
-
HThomas
őstag
Ezek a kapcsolók mennyire hangosak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Viseltes eszt. áll.
- Macbook Air 13" M1 A2337 2020 8GB Pixelhiba
- Macbook Air 13" M1 2020 (2021) A2337 16GB
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sony ps2 kontroller X gombja is ilyen