Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Fejhallgatót szeretnék venni, alapvetően játékra, filmre, és zenére.
Jó minőségűt, és jó hangzásút szeretnék venni, csak 3,5 jack dugós érdekel, usb-s kizárt, a max keret amit kényelmesen kinyögnék érte az a 35k, de ennek ellenére szemezgettem már az Astro A40-el is...
Csak vezetékes érdekel, mert tisztában vagyok vele, hogy az a minőség, amit szeretnék, az vezeték nélküliben horror 100+k-s árcédulával rendelkezik...
Minden félekép legyen mikrofonja is, mert zömében haverokkal szoktam multizni.
Ha rendelkezik külön hangerőszabályzóval, az nem hátrány.
És ha van mikrofon mute-olási lehetőség az se lenne baj.Azért csak 3,5 jack dugós érdekelne, mert nálam kicsit speciális a helyzet, nem szeretem mikor kapcsolgatni, és állítgatni kell a hangforrást a pc-n, vagy a ps4-en, ezért mindkettőből egy hdcp kompatibilis hdmi elosztó, és egy hdmi-3,5 jack dac segítségével "kiloptam" a hangot, pluszba a ps-nél még egy analog mini mixer is be lett kötve a kilopott hang, és a rápattintott usb-s hangkártya közé, hogy tudjam precízen állítani a chat hang, és a játék hang arányát hardveresen + még van egy hdmi kvm+ fejhallgató+ mikrofon splitter is a kettő között, és a végén pedig egy Plantronics GameCom D60 fejhallgató erősítő, szóval nem vagyok e téren egyszerű eset...
Az eddigi kiszemelteim:
Razer Kraken Pro
Ami tetszik benne: Használtan is nagyon könnyen beszerezhető, és a 12-13k-s használt ára nagyon vonzó.
Nagyon tetszik ez a kihúzható bot mikrofonos kialakítása is, és az is pozitívum az én esetemben, hogy külön jack-en van a mikrofon, és a fejhallgató. Viszont azon kívül. hogy hangosan tud szólni más érdemleges infót nem igen találtam róla, pl.: mennyire kényelmes, milyen a hangzása stb...Steelseries Siberia 200
Ennek is tetszik a mikrofon kialakítása, bár erről találtam infót már, hogy nem valami jó a mikrofonjának a minősége...Steelseries Siberia v3
Ez is tetszene ha lehetne kapni, (az újabb Prism változata már nem jó sajnos nekem, mert az már usb-s).
Erről a fejhallgatóról amúgy szinte csak jókat olvastam eddig.HyperX Cloud-Cloud II
Na ezeket a fejhallgatókat tényleg mindenhol csak dicsérik a neten, hogy mennyire jók.
A Cloud 1-és Cloud 2 között nem igazán tudom mi a különbség, ami megindokolja azt a 10k árkülönbséget, ahogy néztem a Cloud 2 is jack dugós.
Ezeknek egyedül a mikrofon kialakításuk nem tetszik annyira, hogy levehető ( félek elvesződne ), viszont ahogy hallottam, a mikrofonjuk is jó minőségű.ASTRO GAMING A40 TR
Erről a fejhallgatóról is zeng a net, hogy mennyire jó, bár a 60k-s áráért el is várja az ember...
Ennél leginkább csak az a kérdésem, hogy tényleg olyan jó e, hogy megérje kiadni érte ezt a mennyiségű pénzt, hoz ennyivel többet mondjuk a Cloud 1-2-höz képest hangzásban, tudásban?
A másik kérdésem meg az, hogy a MixAmp Pro TR nélül is olyan jó vajon, mint ahhogy állítják?
Mert az számomra felesleges lenne, és az egyedi bekötésnek köszönhetően nem is tudnám valószínűleg használni, mivel usb is kell neki...Ti melyiket ajánlanátok ezek közül?
A válaszokat, segítségeket, előre is köszi mindenkinek!A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Rendeltem a mai nap egy HyperX Cloud II-t.
Első sorban játékra fogom majd használni, ps4-el, a kérdésem az lenne, hogy szerintetek a ps4 tudja kezelni a Cloud II-nek a DSP-jét?
Csak a party chat hangokat kellene majd biztosítania, magát a fejhallgatót egy hdmi dac-al fogom majd használni.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A kettő közül melyik lenne a jobb választás szerintetek ps4-hez játékra? Egy Hyperx Cloud 2, vagy egy Steelseries Siberia p300?
A Steelseries-nél tetszik a mute-olható, és elrejthető bot mikrofon. A Cloud 2-nél meg jól jönne majd az USB hangkártya (ez szolgáltathatná majd a chat hangokat) illetve bíztatóbb az anyag használata is.A kettő közül szerintetek melyiknek lehet jobb a térhangzása?
A sport a legjobb kikapcsolódás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- Lenovo LOQ 15IRH8 Gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Withings Scanwatch 2 38mm
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- ACER SWIFT FullHD játékra is,RYZEN 3 4300u(4X3,7Ghz)Világító billentyűzet, 8-16GB RAM,SSD,szép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest