Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Most már kódolni is tudja az AV1-et a Vulkan Video 1.0-s API
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RM1
aktív tag
A hang visszaadására törekszenek, természetesen. Nem tudom, hallgattál-e már valódi hifi rendszerről zenét. A hangok érezhetően teltebbek, mint a valóságban. Otthon van egy hifi rendszerem, nem kimondott csúcskategória (100e huf), érezni, hogy kicsit kevesebb benne a középtartomány, és sokkal teltebben szól, mintha az élő előadást hallanám. Sokáig azt hittem, hogy az ára miatt van ez a "probléma". Úgy 2-3 éve alkalmam volt meghallatni egy marantz erősítőről hajtott (tán yamaha, vagy jvc) rendszert, annál szintén ugyanez volt a helyzet, és erre nem lehet azt mondani, hogy gagyi kategória, ugyanis a rendszer ára közelített a millióhoz. A tulajdonos is megerősítette ezt. Ha teljes mivoltukban szeretnénk viszonthallani a kedvelt zenéket, akkor lineáris hangfalakat érdemes használni. Viszont: ezeknek a hangja nem olyan élvezetes, elég nyers, hiába rendkívül tiszta, ezért is használják őket főként csak stúdiókban.
-
RM1
aktív tag
A pc-hangszóró kategória előnye talán annyi, hogy olcsóbb, mint egy "hifi" kategóriás hangfal. Ha viszont jó minőségben akarsz rajta zenét hallgatni, akkor ott is mélyen a zsebbe kell nyúlni. Ok, hogy van egy jónak mondható pc hangfal, mondjuk 30-40 ezerért, de akkor még mindig ott van a hangkártya problémája. Ha el akarunk vonatkoztatni a drága, de silány szintén pc-kategóriás creative és társai kártyáktól (integrált ac97-et meg sem említve), akár csak egy maya44 kártyára gondolva, mindjárt annyiba kerül, mint a hangfal (megjegyezném, hogy pl. az esi és az emu kártyái magasan verik minőségben a creative-ot). PC-hez egyébként sem lehet olcsót és jót, csak viszonylag elfogadhatót, vagy nagyon drágát. PC hangszórón szinte biztosan nem tudod visszaadatni a hegedű, vagy más hangszer hangját, legjobb esetben is csak egy közepesen jó közelítését.
-
Bagira01
veterán
Esetleg itt hw apróba vmi jó vételnek ígérkező szett?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Kis zöld izé
senior tag
Az, hogy érzékeny az szerintem nem egyenlő a szar kifejezéssel. Volt már nekem Logitech-ből: Z-640,X-620,X-230,X-530,X-540,G51,Z-5500-as szettem is egyik sem pukkant....
Pedig egy 120 éves parasztházikóban lakom és az elektromos hálózat is elmúlt már vagy 40-50 éves. Jelenleg is van egy X-230,X-540,Z-5500-as szettem és egyik sem produkál ilyen dolgokat... Amúgy meg ha arról van szó, akkor tényleg együtt lehet élni ezekkel az apró hibákkal. Bár tény és való, hogy ezt az érzékeny táp dolgot megoldhatták volna egy kicsit okosabban, de véleményem szerint, ezért még nem kell leszarozni. Pl egy X-230 vagy egy X-530 még a mai napig is a legjobb vásárnak számít a kategóriában. Véleményem szerint.Bye!
-
proof88
addikt
10k-ért normálisabb kis hangszórókat, ne legyen olyan műanyag hangjuk, és gyengébb basszust. Sőt butítsák le azt a mélynyomót olyan szintre, hogy alig legyen erősebb a mély, mint egy sima 2.0-s rendszernél, de cserébe a kis hangfalak legyenek tisztességesek, ne holmi műanyag hangzás. Persze nem értek hozzá...
-
-
Köszi a tippet, de ezekhez nincs mélynyomoó, és sajna a duett II nem fér el. Persze lehet rosszul fogalmaztam. Szóval 2.1-es rendszert keresek, a hely pedig fix a tv álványban, a ményomó meg elfér "akárhol" a földön.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
Raharin
tag
Megközelítőleg 15 ezer forintot, de ha olcsóbb, értem ez alatt, hogy akár 10 ezerből kijön, az sem okoz problémát.
Annyit szeretnék, hogy szép tisztán szóljanak a játékok és a filmek, de ez nem szükséges über brutál hangerőn.
Most 2.0 vagy 2.1 legyen?
Vagy hol tudnék ennek utána nézni? -
Speeedfire
félisten
vagy még
Creative-Labs GigaWorks T20 esetleg T40
állítólag nagyon szépen szólnak
játékra filmre 2.0 az ajánlott kivéve ha 5.1es filmeket nézel
zenére meg az van, ha rock jazz stb. 2.0
ha inkább a mély a domináns akkor 2.1 pl. rap, rnb, elektronikusFotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
redbull86
aktív tag
-
-
redbull86
aktív tag
Az egyik leg jobb amit a genius valaha csinált az a sp-hf2000X.
kinézetre,. és hangzásra is nagyon el találták.
Nem spórolták ki belőle az anyagot.
Minőségi darab annak a cuccnak hatalmas UPPPPPPAsrock fatality b250 I7-7700T 16Gb 2400Mhz GTX 1060 6Gb Be quiet Shadow rock 2
-
törölt tag
Okok.
De ugye nem lehet fennakadás, ha STB-vel és DVD felvevőel használom?
És a fejhallgató kimeneten is működni fug a mélynyomó?
És ha már így segítesz, akkor: Nem tudod, hogy a házimozi rendszerekhez kb milyen hosszú kábeleket szoktak adni? Tehát adnak pl több 10m-t, hogy elég legyen?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nekem van a PC-hez egy Logitech x-230, és azon egész jól szól.
Műholdas TV-n meg úgysem jön egetverően jó hang, szvsz ez jó megoldás lenne.
De előbb megvárom, h milyen a TV, mert elvileg egész jó hangzása van... Tud SRS TruSurround-ot, bár nem hiszem, hogy ez valami nagy durranás lenne.
Igazából én csak TV-t néznék, ritkán menne valami zenecsatorna/rádió. Az is halkan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Így állítsd be a gyermeked androidos készülékét
- További aktív témák...
Állásajánlatok