- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fürge képfrissítéssel jön az AOC 1440p-s okosmonitora
- Megköveteli a hardveres sugárkövetést az új Indiana Jones
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
árulja már el nekem valaki, mi a jó a szalagkábeles kialakításban ilyen helyzetben? ezek csak tápvezetékek, semmi nem indokolja.
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
Graphics
Jómunkásember
A belső gyártója lenne lényeges infó.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
RVR400
veterán
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Akinek egy Thinkpad az asztali gépe, az nyilván nem érti.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz fatpingvin #1 üzenetére
Könnyebb elvezetés, de ez miért kérdés amúgy?
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Sinesol
veterán
2024-ben nem is értem miért adnak ki ilyen elavult tápot..
-
Sinesol
veterán
Nem tudom mi van benne, a cikkből nem derült ki, de 2024-ben már igencsak kötelező lenne tudnia az ATX 3.0-s szabványt. Ennek fényében nem hiszem, hogy túl modern lenne a belseje, plusz ugye nincs új csatlakozó sem.
A cikk kicsit félrevezető, mivel az ATX 2.52-es verzió nem csak arról szól, hogy nincsenek új csatlakozók, hanem ami fontosabb, azt is jelenti, hogy nincs felkészitve az újabb vga-k esetében gyakran jelentkező power spike-ok kezelésére.[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az NVIDIA-n túl is van élet, és még ott sem de facto sztenderd az új csati, a power spike-okkal meg egy normálisabb, régebbi szabványú táp is elboldogul.
Szerintem kicsit nagyobb ennek a füstje, mint a lángja. Bár szénné húzott 4090-nel...
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Sinesol
veterán
válasz Synthwave #11 üzenetére
A Seasonic-nak pl az egész Focus szeriaja belebukott a power spike-okba, pedig az elvileg egy neves cég jobb féle tápja. Innentől kezdve en azert meggondolnám, hogy veszek-e regebbi szabvanyra epülő tapot ujabb vga alá. Kicsit rulett az egesz, mig egy legalabb atx 3.0 szabvanyu táp esetén garantalt, hogy nem lesz gebasz…raadasul nem is különösebben dragabbak.
Meglevő tap eseten az ember persze hasznalja azt,, aztan ha nincs gond maradhat, de ha arrol van szo, hogy újat veszek, akkor biztos hogy modernet akarnék. Kicsit hasonlo filozofia, mint amikor cpu-t cserelsz, ha van egy 5600-ad, veszel bele egy 5800-at, de ha nullarol indulsz uj geppel, akkor biztos, hogy 7000-es Ryzeneket fogsz nezegetni, nem a több eves kifuto szeriat. Van a piacon mar atx 3.1 is, miert nezegetne valaki 2-3 szabvannyal regebbi tapokat?
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem mindenki akar izom VGA-t. Például nekem sincs rá semmi szükségem. Ugyanez a helyzet a Ryzen 5000 vs. 7000-rel; az ártól és a felhasználási területtől függ, hogy melyikre célszerűbb rámenni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Logitech G Pro X billentyűzet és egér tesztje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Karácsonyi telefonajánló 2024
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest