Vízhűtéses mp3-kiszolgáló a Hushtól

A Hush Technologies külföldön ismert passzív hűtési megoldásairól. A termékpalettát azonban most egy újdonsággal bővítik: itt az AVX Music Server névre hallgató készülék, amelynek különlegessége a vízhűtés és a vezeték nélküli távirányíthatóság PDA-n keresztül.


Forrás: CHIP

A beépített 160 GB kapacitású merevlemez körülbelül 1600 zenei albumnak kínál helyet, s mind ezt 192 Kbit/mp minőségű WMA formátumban. Mivel a készüléknek nincs saját kijelzője, így a gyártó opcionálisan PDA-t is kínál az mp3-szerverhez. A PDA nem csak az irányítási feladatokat végzi, de információkat is nyújt az aktuális beállításokról, számcímekről és sok másról. PDA-n keresztül megadhatjuk a készüléknek, hogy a behelyezett audio-CD mp3-ban, WMA-ban vagy akár WAV formátumban kerüljön a merevlemezre. Playlistek készítése és rendezése is lehetséges.

Hálózati csatlakozáson vagy az opcionálisan kapható modemen keresztül csatlakoztatható a készülék az internetre. A firmware-frissítéseket így automatikusan végre lehet hajtani. Mindennek azonban borsos ára is van: az AVX Music Server 2050 euróba kerül (2520 euró a Dell Axim-X5 PDA-val).

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés