Újabb termékkategóriával bővíti kínálatát az Icon7

Az Icon7 friss szereplője az informatikai piacnak, hiszen a vállalat csak 2007-ben jelentette meg első termékeit. Nem törnek a legnagyobb gyártók babérjaira, de nem is szeretnének tömegcikkeket árulni, az arany középutat választották, azaz jó minőségű, innovatív modelleket készítenek megfizethető áron. Az izgalmas prezenter-egér kombinációról, a porvédővel egybeépített billentyűzetről vagy éppen az összehajtogatható webkameráról már korábban írtunk, most azonban egészen más jellegű termékkel egészül ki a paletta.

A vállalat Bluetooth-headsetekkel frissíti fel kínálatát, amelyek közül a csúcsmodell egészen meggyőző tudású lett. Az új eszközt Sylvia Yu, a vállalat marketingmenedzserének bevezetője után Dósa László értékesítési vezető mutatta be a közönségnek. A VOX Touch Multipoint Bluetooth Headset látszatra egy szép, de teljesen hétköznapi készülék, azonban sok vonzó tulajdonsága van, nem véletlenül nyerte el az iF 2010-es termékdizájn díját. Egyrészt a Multipoint technológia segítségével képes egyszerre két eszközre (pl. a notebookra és a mobilra) csatlakozni, így nem kell váltogatni a különböző fülhallgatók és mikrofonok között, egyszerűen át lehet váltani az egyik vonalról a másikra, például a telefonbeszélgetésről a Skype-ra vagy fordítva. Másrészt a készülék kezelése nagyon kényelmes. A VOX Touchot egy érintőfelülettel látták el, aminek a segítségével az összes lényeges funkció elérhető. Egy érintéssel lehet fogadni vagy várakoztatni a hívást, kettővel pedig megszakítani. A hangerő felfelé vagy lefelé húzással növelhető, illetve csökkenthető. Az érintőfelület segítségével aktiválható a némítás vagy a hangtárcsázás is.

A készülék képes érzékelni a környezet zavaró zajait, és ezeket kiszűrni, illetve automata hangerőbeállítás is alkalmazható. A headset lítium-polimer akkumulátorral működik, ami körülbelül 60 órás készenléti és 3 órás beszélgetési időt biztosít. A mellékelt töltőállvány segítségével kaphat energiát, ez USB-n keresztül kapcsolható a számítógéphez, és másfél óra alatt teljesen feltölti az eszközt. Az összesen hatféle, fülkagylóba, illetve hallójáratba illeszkedő füldugóval forgalmazott VOX Touch már Magyarországon is elérhető, az ajánlott bruttó fogyasztói ára 21 000 forint. Megjelent két egyszerűbb változat is, a VOX Performából az érintőpanel, a VOX-ból pedig a Multipoint, a zajszűrés és az automatikus hangerőszabályzás funkció is kimaradt. Viszont ennek köszönhetően ezeknek az ára is alacsonyabb, az előbbi nagyjából 16 000, míg az utóbbi kicsivel több mint 6000 forintba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés