Újabb PC-t lehet nyerni, ami jó a Battlefield 4-hez

A Mass Luminosity nagyjából másfél hónapja bejelentette, hogy Facebookos rajongótáboruk elérte az egymilliós álomhatárt, a neves alkalmat pedig stílszerűen meg is ünnepelték, majd repetát kínáltak. A nép azonban még mindig éhes, így az érintett szervezet a Gaming Tribe-bal közösen úgy döntött, hogy tartanak egy harmadik nyereményjátékot is. A Battlefield 4-gyel kapcsolatos reklám ugyan kikerült a képből, de nyilván ezúttal is egy olyan gép lesz a fődíj, mely tökéletesen futtatja majd az érkező játékot. A masina ára 4700 dollár, de a Battlefied 4 díszítés elmarad.

Természetesen az árból sejthető, hogy extrém teljesítményű konfigurációról van szó, amit a MAINGEAR fog összerakni. Az alapot az AMD kínálja, így nyolcmagos AMD FX-9590-es processzor és egy PowerColor AMD Radeon HD 7990-es VGA dolgozik a gépben. A rendszer részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket az ADATA, a Cooler Master és a Seagate szállítja.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő szeptember 23-án jár le, így érdemes sietni. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes mellett további öt nevező kap egy AMD Never Settle Forever csomagot, mely a Crysis 3, a Bioshock Infinite, a Tomb Raider és a DMC: Devil May Cry című játékok ingyenes letöltését biztosítja. Ezenkívül még öt szerencsés megkapja az ADATA DashDrive Durable HD710-es jelzésű 1 TB-os hordozható merevlemezt, mely víz- és ütésálló megoldás.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés