Új multifunkciós nyomtatók Epson köntösben

Az Epson három új otthoni és kis irodai multifunkciós nyomtatót dob piacra hamarosan. Az Epson Stylus DX6000-es sorozat a vállalat szerint ideális megoldás a széleskörű nyomtatási igények kielégítésére a dokumentumoktól a fotónyomtatásig, a Stylus DX5000-esek a tökéletes választást jelentik a mindennapi nyomtatási és másolási feladatok terén, míg a Stylus DX4000-es sorozat gazdaságos megoldást kínál azoknak, akik csak kis példányszámban nyomtatnak.

Valamennyi modellt tartós, Epson DURABrite Ultra tintával feltöltött, akár 5760x1440dpi nyomtatási felbontást lehetővé tevő Micro Piezo technológiáját kamatoztató patronokkal látják el, mely a lézernyomtatóékhoz hasonló, vízálló nyomatot ígér. A Stylus DX sorozatba tartozó készülékek tartozéka az Epson PhotoEnhance képjavító szoftver, valamint az Epson Creativity Suite, amely a fotók kezelésében, archiválásában és nyomtatásában segédkezik. Utóbbi segítségével a fényképek az eszközök széles skálájáról – digitális fényképezőgépről vagy szkennerről is – lementhetők és projektekbe vagy csoportokba szervezhetők. Az Epson Easy Photo Fix szkennelési technológiával kifakult, régi és sérült fényképek állíthatók vissza eredeti állapotukba, míg az ABBYY FineReader optikai karakterfelismerő (Optical Character Recognition, OCR) szoftverrel beszkennelt dokumentumaink alakíthatók könnyedén szövegfájllá.

Az Epson Stylus DX6000-es sorozatba tartozó készülékek a beépített memóriakártya-olvasó és a Pictbridge-kompatibilitás segítségével lehetővé teszik a számítógéptől független fényképnyomtatást. A gép nyomtatómodulja 27 oldal/perces normál nyomtatási sebességet és 28 másodperces fényképnyomtatási tempó elérésére képes, a szkenner maximum 1200 dpi-s felbontásban dolgozik. Az Epson Stylus DX5000 a DX6000-es funkcionalitását és sebességét kínálja, ám ez a modell nem tartalmazza a drágább, jobban felszerelt típus szériafelszereléséhez tartozó 2 hüvelykes LCD-kijelzőt. Az Epson Stylus DX4000-es gépek a fent említett típusokhoz képest valamivel komótosabban dolgoznak; leggyorsabb nyomtatási sebességük 23 oldal percenként, valamint lapolvasójuk maximum 600 dpi-s felbontás elérésére képes.

Az Epson Stylus DX6000, DX5000, DX4000 modellek rendre 44 900, 39 900 és 29 900 forintos ajánlott kiskereskedelmi áron kerülnek forgalomba, a legolcsóbb modell már kapható, a másik két egység szeptember elsejétől jelenhet meg a boltokban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Epson

Azóta történt

  • Kedvező árú nyomtatók az Epsontól

    Négy független festékpatronnal üzemel a Stylus sorozat két új tagja.

  • Nyomda az iroda sarkában

    A Konica Minolta mc7450 jóvoltából nem feltétlenül kell többé nyomdához fordulni, ha gyorsan, kis példányszámban kell nyomdai minőségű színes printeket produkálni.

  • Utolsó őszi újdonságok

    A GeForce 8-ak mellett friss lendülettel érkeznek a Biostar termékei, az adattároló alkalmatosságok és megannyi lézernyomtató.

  • Frissített multik

    Az OKI C3500-as sorozatú színes multifunkciós berendezései egy korábban nálunk is járt széria tagjait váltják le.

Előzmények

Hirdetés