Új firmware tölthető le az Olympus PEN fényképezőihez

Az E-P1, E-P2 és E-PL1 PEN fényképezőgépek használói az állóképek felvételénél élvezhetik a gyorsabb automatikus fókuszálást. Az E-P1 és E-P2 esetén ugyanakkor a frissítés az új E-PL1-nél megismert gyorsaságú és pontosságú, témakövető autofókusz funkciót biztosít filmfelvétel közben. Ennek megfelelően mindhárom fényképezőgép képessé válik az Olympus új "MSC" (Movie and Still Compatible) objektívek képességeinek teljes mértékű kihasználására. Az új objektívek tervezésekor az elsődleges szempontok között szerepelt a gyors, pontos és csendes automatikus élességállítás – például az M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1:4.0-5.6 és az M.ZUIKO DIGITAL ED 9-18mm 1:4.0-5.6 esetén.

A frissítés lehetővé teszi az E-P2 és E-PL1 használói számára a menü és a felvett képek megjelenítését a kijelzőn – a VF-2 elektronikus kereső csatlakoztatása esetén is.

Az Olympus a fényképezőgép és az objektívek egyszerre történő frissítését ajánlja. A frissítés elvégzése előtt a Firmware frissítő alkalmazás letöltése és telepítése, a fényképezőgép és a számítógép USB kábellel történő csatlakoztatása, majd az instrukciók követése szükséges. Az Olympus digitális fényképezőgépeket frissítő alkalmazás letölthető innen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés