Új Thrustmaster kiegészítők a szórakozásért

A Thrustmaster új kiegészítőkkel újít, amelyek a céghez méltóan a játékosokat célozzák meg. A szórakozás egyik legfontosabb eleme a hangzás, ami esetleg zavarhatja a környezetet, ideértve a szomszédokat, így a vállalat előállt a Y250 jelzésű headsettel. A mikrofonos fejhallgató elérhető lesz PC-hez, Xbox 360-hoz és PlayStation 3-hoz. A különböző verziók között gyakorlatilag csak apróbb dizájnban keresendő különbségek lesznek, így a paraméterek tekintetében mindegyik megoldás passzív zajszűrő rendszerrel és 5 cm-es átmérőjű hangszórókkal dolgozik, míg frekvenciatartományuk 10-től 25 000 Hz-ig terjed.

Thrustmaster Y250 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verzió Thrustmaster Y250 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verzió Thrustmaster Y250 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verzió
Thrustmaster Y250 PC, PlayStation 3 és Xbox 360 verzió [+]

A 364 grammos újdonságok 2,8 méteres kábellel operálnak, a PC-s verzió pedig USB portra köthető. A mikrofon igény szerint lecsatlakoztatható, vagy gombnyomásra elnémítható. A konzolos verziókért 21 000, míg a PC-s változatért 23 000 forintot kell fizetni.

Thrustmaster DUAL ANALOG 4
Thrustmaster DUAL ANALOG 4

A gamepadek közé a Thrustmaster DUAL ANALOG 4 érkezik, mely az Xbox 360 vezérlőjének kialakítását másolja, így egy nyolcirányú digitális padot, két darab gombként is funkcionáló analóg kart, nyolc tűzgombot, illetve két funkcióbillentyűt használ. A gumiborítású újdonság USB portra köthető, és nem szükséges a működéséhez driver. Mindezt 4600 forintért lehet megszerezni.

Thrustmaster Ferrari Challenge Wheel
Thrustmaster Ferrari Challenge Wheel

A kormányok piacára sajnos egyre inkább jellemző, hogy eltűnnek az olcsóbb megoldások, de a Thrustmaster Ferrari Challenge Wheel megpróbálja kitölteni a keletkező űrt. A tíz gombot és egy digitális padot, valamint digitális váltót használó eszközhöz természetesen a fék- és gázpedál is jár. A termék PC mellett PlayStation 3-mal is üzemképes, így kapott egy Home billentyűt is, ami a Sony konzolja esetében fontos funkciókat lát el. A 9900 forintos kormány természetesen hivatalos Ferrari licenc alapján készült.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés