Hirdetés

Szintet lép a Sharkoon Vaya

A Sharkoon két és fél éve mutatta be Vaya jelzésű számítógépházat, melynek végre megérkezett a felújított verziója Vaya II néven. Az újdonság továbbra is ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és négy darab 5,25, illetve öt 3,5 hüvelykes rekeszt kínál. Az utóbbi meghajtók közül négy a szokásoknak megfelelően rejtett fiókba helyezhető, továbbá a segédeszközök nélküli szerelhetőség is biztosított. Az elődhöz képest extra, hogy a 2,5 colos meghajtók alulra beszerelhetők.


[+]

A 437 mm magas, 205 mm széles és 470 mm mély házban a hűvös légáramlatokat az elöl elhelyezkedő 12 cm-es, kék LED-del világító ventilátor biztosítja, de a jobb hűtés érdekében a felhasználó további három légkavarót helyezhet a termékbe. A tornyon az I/O panel elől kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két darab USB csatlakozóval rendelkezik. Utóbbi interfészek esetében a Vaya II alapverziója 2.0-s, míg a Value változatok 3.0-s aljzatokat kínálnak.

A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez természetesen biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított három nyíláson keresztül. A Sharkoon Vaya II szállítása már megkezdődött. A fekete színű alapverzió ajánlott fogyasztói ára 29 euró, míg a fekete vagy fémes színben elérhető Value változatokért 35 eurót kell fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés