Széphangú és precíz Media-Tech termékek

A Media-Tech a nemrég bemutatott hangoskodó hangszórói után egy újabb megoldást leplezett le, mely az MT3128-as jelzést viseli és a JIVE PRO névre hallgat. A két darab 1,5 hüvelykes átmérővel rendelkező hangszóró 2,5 wattos RMS teljesítményre képes, a frekvenciatartomány pedig 50 Hz-től 17 kHz-ig terjed. Az USB portra köthető termék vezetékén hangerőszabályzó is található, továbbá rendelkezik az AAS, vagyis az Acoustic Air Spring technológiával, ami a mély basszushangok előállításán ügyködik.

Media-Tech JIVE PRO MT3128
Media-Tech JIVE PRO MT3128

Az egerek piacán az MT1091-es jelzéssel ellátott PLANO nevű terméket veti be a vállalat. A 800 dpi-s optikai szenzorral rendelkező újdonság gumis és fémes borítású változatban is kapható lesz. Az előbbi sorozat öt, míg az utóbbi három színkombinációban rendelhető. A nem túl méretes vezetékes eszköz három gombot és egy görgőt használ, a számítógéphez pedig USB interfészen keresztül kapcsolódik.

Media-Tech PLANO MT1091
Media-Tech PLANO MT1091

A Media-Tech MT3128-as és MT1091-es újdonságai még szeptemberben forgalomba kerülnek, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nincs pontos adat, de nem kell magas árcédulákra számítani.

Media-Tech PLANO MT1091 sorozat
Media-Tech PLANO MT1091 sorozat

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés