Media-Tech beviteli eszközök az év végére

Hirdetés

Újabb adag kiegészítő érkezik a Media-Tech jóvoltából, ezúttal néhány beviteli és multimédiás eszköz jelent meg. Az Apple legutóbbi egere, a Magic Mouse elég formabontó megoldásokkal rendelkezik, hiszen ahol más egereknél a gombokat és görgőt találhattuk, ott az innovatív egéren érintésérzékeny felületet van. Ezt a megoldást azóta a SpeedLink már leutánozta a Cue terméknél, most pedig a Media-Tech is előállt a nagyon hasonló E-Sense MT1096-tal. A felülete ugyanúgy érintésérzékeny, sőt multi-touch-os. A készülék 2,4 GHz-es rádiójelekkel kommunikál a számítógépre kapcsolt nano USB vevővel, akár 10 méteres távolságból is. Segédprogramjával makrók is rögzíthetők. Optikai szenzorának felbontása 1000 dpi-s, két AAA-s elem kell a működéséhez, garanciából pedig 2 év vonatkozik rá.

Media-Tech E-Sense MT1096 [+]
Media-Tech E-Sense MT1096 [+]

Az EOS HD MT4031 egy webkamera, amivel 640x480 pixeles felbontású videót rögzíthetünk 30 képkocka/másodperces sebességgel, vagy akár 16 megapixeles állóképet is készíthetünk vele. Az utóbbi 4608x3456 pixeles méret természetesen interpolációval elért felbontás. A CMOS szenzor előtt üveg lencsék sorakoznak, az élesség pedig manuálisan állítható. A termék a számítógéphez USB 2.0-n csatlakoztatható, többfunkciós talpazatával pedig sík felületen is használható vagy keskeny monitorra rögzíthető. Két év garanciát vállal rá a gyártó.

Media-Tech EOS HD MT4031
Media-Tech EOS HD MT4031

Egy mikrofonos, vezeték nélküli fejhallgató is érkezett, mégpedig a Pulsar Pro MT3547. A számítógéppel 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál, így maximum 10 méterig szabadon lehet vele járkálni. Az akkumulátor állapotáról kis jelzőlámpa tájékoztat, feltöltése pedig a mellékelt töltőn vagy akár egy USB porton keresztül is megtörténhet. Az elérhető üzemidő akár 8 óra is lehet. Az egyik hangszóró mellett hangerőszabályzót is találhatunk. A frekvenciatartomány 20-tól 20 000 Hz-ig terjed, a mikrofon pedig a felhajtásával elnémítható.

Media-tech Pulsar Pro MT3547
Media-tech Pulsar Pro MT3547

A negyedik megoldás valójában egy készlet. Az EOS PHONIC MT4033 névre keresztelt szett, a fenti webkamerát tartalmazza, amihez egy mikrofonos fejhallgatót is hozzáraktak. A fejhallgató könnyű kialakítású, és másfél méteres kábele van. Frekvenciatartománya 18 Hz-től 17 kHz-ig terjed, érzékenysége pedig -58 dB körül alakul.

Media-Tech EOS PHONIC MT4033 [+]
Media-Tech EOS PHONIC MT4033 [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés