Jön a Sapphire Radeon HD 6970 Battlefield 3 Special Edition, Vapor-X hűtővel

A Sapphire a legújabb Battlefield Special Edition kiadású Radeon HD 6970-es kártyájához nem ad különleges bőröndöt és felesleges kiegészítőket, így a vállalat inkább lecserélte a kártyán található hűtőt egy Vapor-X egységre. Természetesen nem csak ez az egyetlen extra, mivel elérhető a Flex technológiát is, ami lehetővé teszi, hogy három DVI bemenetű monitort használva is működhessen az Eyefinity mindenféle speciális aktív adaptert mellőzve (passzív HDMI-DVI átalakító persze kelleni fog). Az pedig már csak hab a tortán, hogy a mellékelt kupont felhasználva hivatalos forrásból tölthető le a Battlefield 3 teljes verziója.


[+]

Az 1536 shader processzort tartalmazó 40 nm-es Cayman GPU paraméterein a gyártó nem változtatott, így a magórajel 880 MHz lesz (amit a második BIOS aktiválásával 930 MHz-re lehet emelni), illetve a 256 bites buszon csatlakozó 2 GB-os GDDR5 szabványú fedélzeti memória 5500 MHz-es effektív alapórajelen ketyeg.

A dupla kártyahelyre szerelhető CrossFire technológiát is támogató VGA hátoldalán két darab DVI, egy mini HDMI 1.4-es és két darab DisplayPort 1.2-es kimenet található. Sajnos az árról és a boltokba kerülés pontos időpontjáról nem érkezett bővebb információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés