Hálózati kompakt hifit mutatott be a Pioneer

Egyre több otthoni audio eszköz teszi lehetővé a hálózatra vagy közvetlenül az internetre csatlakozást. A szeptember végén a boltokba kerülő, egyelőre ismeretlen árú eszköz megkapta a DLNA tanúsítványt, és rendelkezik egy Ethernet porttal. Ennek köszönhetően egyszerűen és gyorsan csatlakoztatható más DLNA kompatibilis termékekhez, legyen az szerver, táblagép, notebook vagy okostelefon, illetve módot ad az internetes rádióadások közvetlen elérésére.

Pioneer X-SMC5
Pioneer X-SMC5

Rendelkezik beépített optikai meghajtóval, amely a DVD-lemezek kezelését is támogatja, valamint logikus módon került rá egy kompozit és egy HDMI csatlakozó is. Így akár DVD-lejátszónak is használható, további pozitívum, hogy a DivX formátum kezelését is támogatja.  Rendelkezik egy USB bemenettel, ahova hordozható médialejátszók dughatók be, így az azokon tárolt zeneszámok egyszerűen lejátszhatók. Ha valaki valamelyik divatos Apple terméket birtokolja, akkor annak sem kell szomorkodnia, ugyanis ez a termék is rendelkezik saját dokkolóval.

A Bluetooth kompatibilis X-SMC5 támogatja az Apple AirPlay vezeték nélküli technológiáját. Az ingyenesen letölthető on Pioneer Air Jam névre hallgató alkalmazás segítségével okostelefonról vagy tabletről is vezérelhető, a 2,4 hüvelykes, színes LCD kijelzőjén pedig képes megjeleníteni a szám és album neve mellett a lemezborítót is.

A Pioneer X-SMC5 készülékhez 350-400 euró körüli áron lehet hozzájutni az EU-ban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés